Etapa a 3-a din Turul Franței s-a încheiat la sprint, așa cum era de așteptat, iar principalii favoriți s-au luptat pe ultimele sute de metri pentru victorie. Australianul Caleb Ewan a avut câștig de cauză în cele din urmă și a reușit astfel să ajungă la a 4-a etapă câștigată în Marea Buclă în carieră (a câștigat 3 etape anul trecut).
"Ultimele zile nu au fost grozave pentru noi, dar știam cu toții că, dacă totul a mers bine, atunci pot câștiga sprintul. Toată lumea și-a făcut treaba azi și toată lumea a dat 110%. În cele din urmă a funcționat perfect și am găsit calea spre victorie. Venirea din spate este un pic cam riscantă, dar am venit cu multă viteză și am câștigat.", a spus Caleb Ewan imediat după cursă.
Julian Alphilippe păstrează în continuare tricoul galben în timp de Peter Sagan (locul 5 astăzi) a preluat conducerea în clasamentul pe puncte. Francezul s-a declarat foarte încântat că va purta încă o zi tricoul galben: ”Am avut o zi foarte bună. Echipa a controlat totul. Am încercat să mergem la sprint și Sam a ajuns al doilea azi. Sunt foarte fericit că port tricoul galben, l-am apărat astăzi și o vom face din nou mâine. Mâine este o zi importantă, există o urcare mare până la sosire, dar sper că o vom trece cu bine. O vom lua pas cu pas în fiecare zi și vom vedea ce se întâmplă.”
Ciclism
Colbrelli "plânge" după tricoul curcubeu! "Am avut ochi doar pentru Van Aert și Van der Poel"
ACUM 19 ORE

Clasamentul etapei a 3-a din Turul Franței

https://i.eurosport.com/2020/08/31/2875037.jpg

Clasamentul genereal după etapa a 3-a

https://i.eurosport.com/2020/08/31/2875041.jpg
Ciclism
Julian Alaphilippe, campion mondial și în 2021! Francezul și-a surclasat rivalii, în Flandra
IERI LA 14:46
Ciclism
Campionatele Mondiale de Ciclism: favoriții în cursa de șosea. Cine îl oprește pe Wout Van Aert?
24/09/2021 LA 11:46