Edi Grosu se află printre rutierii care și-au început sezonul în Etoile de Besseges, o cursă de 5 etape, care are loc la începutul fiecărui an în sudul Franței și în care mulți cicliști importanți preferă să se pregătească pentru cursele europene de World Tour, care vor debuta ceva mai târziu.
După ce în prima rundă se clasase pe locul 42, Edi Grosu a terminat etapa a 2-a pe poziția a 18-a. Înainte de startul competiției, sportivul român spunea că nu va viza sprinturile, deoarece nu este deocamdată pregătit, dar rolul său a fost unul foarte important astăzi.

Edi Grosu la dus aproape de victorie pe Pierre Barbier

Turul Spaniei
Mads Pedersen, victorie clară în etapa a 13-a din Vuelta! Danezul și-a surclasat rivalii la sprint
02/09/2022 LA 15:34
Edi a jucat perfect rolul de lansator pentru coechipierul său Pierre Barbier, care ghidat fiind de sportivul din Zărnești a terminat al 2-lea, în spatele belgianului Timothy Dupont (Bingoal - Wallonie Bruxelles). Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka ASSOS).
Performanța rutierilor de la Delko este una importantă, ținând cont de faptul că sprinteri precum Cristophe Laporte, Nacer Bouhanni, Bryan Coquard, Mads Pedersen sau John Dagenkolb sunt prezenți la cursa din Franța.
Turul Franței
Danezii, la putere în Turul Franței! Mads Pedersen a câștigat etapa a 13-a, după un sprint în trei
15/07/2022 LA 15:41
Turul Franței
Fabio Jakobsen a câștigat la sprint etapa a 2-a din Turul Franței! Van Aert, noul tricou galben
02/07/2022 LA 15:25