Edi Grosu se află printre rutierii care și-au început sezonul în Etoile de Besseges, o cursă de 5 etape, care are loc la începutul fiecărui an în sudul Franței și în care mulți cicliști importanți preferă să se pregătească pentru cursele europene de World Tour, care vor debuta ceva mai târziu.
După ce în prima rundă se clasase pe locul 42, Edi Grosu a terminat etapa a 2-a pe poziția a 18-a. Înainte de startul competiției, sportivul român spunea că nu va viza sprinturile, deoarece nu este deocamdată pregătit, dar rolul său a fost unul foarte important astăzi.

Edi Grosu la dus aproape de victorie pe Pierre Barbier

Ciclism
Multe echipe și-au anunțat deja loturile pentru UAE Tour! O serie de rutieri importanți la start
18/02/2021 LA 15:40
Edi a jucat perfect rolul de lansator pentru coechipierul său Pierre Barbier, care ghidat fiind de sportivul din Zărnești a terminat al 2-lea, în spatele belgianului Timothy Dupont (Bingoal - Wallonie Bruxelles). Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka ASSOS).
Performanța rutierilor de la Delko este una importantă, ținând cont de faptul că sprinteri precum Cristophe Laporte, Nacer Bouhanni, Bryan Coquard, Mads Pedersen sau John Dagenkolb sunt prezenți la cursa din Franța.
Ciclism
Demare e din nou campionul Franței. Nizzolo, Leon Sanchez și Van der Poel printre laureații zilei
23/08/2020 LA 16:41
Strade Bianche
Specialiștii pavatelor se întrec în Strade Bianche! Primul duel Van Der Poel-Van Aert din 2021
IERI LA 13:46