Grosu este prima achiziţie a echipei pentru sezonul 2022, precizează gruparea sponsorizată de compania spaniolă cu acelaşi nume. Eduard Grosu, care va împlini 29 de ani pe 4 septembrie, este profesionist din 2014 şi a mai alergat pentru Vini Fantini-Nippo (2014-2018).
''Eduard Grosu este un sprinter bun, care a câştigat câteva curse, inclusiv Ronde Van Limburg, o importantă cursă belgiană. Îl primim cu entuziasm în echipă şi considerăm că poate un un protagonist din sezonul viitor'', a declarat Gianni Savio.

Eduard Grosu, în echipa Drone Hopper

Ciclism
Filippo Ganna și-a apărat titlul mondial la contratimp! Italianul l-a învins greu pe Wout Van Aert
ACUM 16 ORE
La rândul său, Grosu, care se pregăteşte în România după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a afirmat în legătură cu noua sa echipă: ''Sunt foarte fericit. Este o echipă care întotdeauna a ajutat cicliştii să obţină rezultate şi să aibă noi oportunităţi. În primii mei ani de profesionism am avut dorinţa de alerga pentru această echipă şi acum în sfârşit voi reuşi''.
''Sper că voi reuşi să le răsplătesc încrederea. Ştiu ce poate oferi echipa şi vreau să reuşesc acelaşi lucru în termeni de rezultate'', a mai spus Grosu, care a vorbit şi despre obiectivele sale. ''Nu am reuşit să fac o cursă bună pe etape din 2016 şi sper ca în 2022 voi avea şansa. Am maturitatea să realizez lucruri bune'', a concluzionat sprinterul român.
''Viaţa este o înşiruire de multe momente. Momente frumoase, momente unice, din când în când şi momente dezamăgitoare. Azi e una din acele zile, care marchează un moment special. A devenit oficial că o călătorie interesantă a ajuns la final. Noua mea echipă din 2022 va fi Drone Hopper, condusă de Gianni Savio şi Marco Bellini. Nu mi-am prelungit contractul cu Team Delko. Cum drumul echipei continuă, aşa se întâmplă şi cu călătoria mea pentru aceste momente speciale. În ciclism, dar şi în viaţă.
Multe mulţumiri tuturor de la echipa Delko cu care am putut împărtăşi astfel de momente în ultimii trei ani. Sunteţi parte din succesul meu, după cum sper că am contribuit şi eu la succesul echipei. Toată lumea e importantă, de la mecanic la colegi, conducere şi toţi suporterii'', a scris Grosu pe pagina sa de Facebook, în semn de mulţumire pentru echipa franceză.
Agerpres
Ciclism
Peter Sagan a câștigat Turul Slovaciei fără să câștige vreo etapă! Einhorn s-a impus în ultima rundă
ACUM 18 ORE
Ciclism
Tragedie în lumea sportului! Fostul ciclist Chris Anker Sorensen și-a pierdut viața
IERI LA 05:06