Ciclistul, în vârstă de 25 de ani, a fost dus la spital unde a fost pus "sub observaţie" şi este "conştient", a informat echipa, fără a comunica alte detalii.
La începutul acestei luni, Bernal, câştigătorul Turului Franţei în 2019 şi al Turului Italiei în 2021, a semnat un nou contract, pe cinci ani, pânăla sfârșitul sezonului 2026, cu echipa britanică Ineos Grenadiers.
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 13-a a Turului Italiei. Arnaud Demare a fost regele sprintului
ACUM 8 ORE

Egan Bernal are ca principal obiectiv în 2022 câștigarea Turului Franței

Bernal, care a fost afectat în ultimii doi ani de o problemă recurentă la spate, speră să câştige în acest an din nou Turul Franţei, după ce a lipsit anul trecut de la Marea Buclă.
''Îmi doresc foarte mult să revin în Turul Franţei. L-am sărit anul trecut din cauza Turului Italiei şi simt că a trecut mult timp de la ultima mea participare. Aşa că sunt foarte încântat de ce va aduce acest an. Vreau să revin pregătit foarte bine, cu o echipă bună, să fiu acolo şi să mă bucur de cursă. Am semnat pentru cei mai importanţi ani ai mei. Vor fi cei mai buni ani ai mei şi vreau să petrec această perioadă cu această echipă'', a declarat Bernal într-un comunicat.
Bernal apără culorile lui Ineos din 2018, după ce a părăsit echipa italiană Androni Giocattoli-Sidermec.
Sursa: Agerpres
Turul Italiei
Turul Italiei 2022. Triplă pentru Arnaud Demare și un mare abandon: Romain Bardet
ACUM 11 ORE