"Turul Franței este cel mai important moment al anului în ciclism și sunt mândru să spun că întreaga echipă a făcut o treabă grozavă pregătind această competiție; suntem acolo unde trebuie să fim și sunt optimist față de ceea ce putem realiza.", a spus Rod Ellingworth, directorul Bahrain McLaren.
Mark Cavendish nu arătat deloc bine în ultima vreme, astfel că omul cu 30 de victorii în Turul Franței în carieră nu va participa la această ediție, fiind preferat ca sprinter italianul Sonny Colbrelli.

Mikel Landa - Bahrein McLaren

Credit imagine: Eurosport

Turul Spaniei
Richard Carapaz, convins că poate câștiga Vuelta! Cu cine crede că se va bate pentru tricoul roșu
23/08/2022 LA 10:40
Directorul echipei, Rod Ellingworth a precizat că echipa a fost construită special în jurul lui Mikel Landa, care a terminat pe locul patru în Turul Franței din 2017: "Traseul din acest an este foarte potrivit pentru Mikel, iar forma sa este una foarte bună. Am ales rutierii cei mai potriviți pentru a-l susține. Ultimele luni au fost provocatoare pentru toți rutierii și sunt încântat că a am avut de unde să alegem, pentru că toți s-au ridicat la un nivel înalt."
Landa va fi ajutat de un grup puternic de cățărători precum Damiano Caruso, Wout Poels sau campionul Spaniei, Pello Bilbao. Liderul echipei a declarat că pregătirea a decurs excelent și este foarte încrezător în forța sa și a echipei: "Criteriul Dauphine și Turul Burgosului au fost curse foarte dure, dar au reprezentat repetiții excelente pentru Turul Franței. Voi începe această ediție într-o formă foarte bună și sunt foarte motivat de felul în care mă simt, precum și de calitatea coechipierilor care mă vor susține pe traseu. Împreună, ca echipă, putem realiza multe."
Iată echipa completă a celor de la Bahrain McLaren pentru Turul Franței: Mikel Landa (Spania), Pello Bilbao (Spania), Damiano Caruso (Italia), Sonny Colbrelli (Italia), Marco Haller (Austria), Matej Mohoric (Slovenia), Wout Poels (Olanda), Rafa Valls (Spania).
https://i.eurosport.com/2019/05/27/2598118.jpg

CCC și-a anunțat lotul pentru Turul Franței

Tot astăzi, polonezii de la CCC și-au anuțat echipa care va merge în Turul Franței. Ediția din acest an va fi ultima pentru echipa poloneză, care se va desființa la finalul acestui an, pierderile financiare ale sponsorului principal fiind foarte mari din cauza pandemiei.
Acest lucru este un motiv în plus pentru rutierii care nu și-au găsit deja angajament pentru sezonul viitor să tragă tare în Marea Buclă pentru a ieși în evidență.
Campionul olimpic, Greg Van Avarmaet va fi principalul pretendent la o victorie de etapă, dar există și alte variante precum Matteo Trentin sau Alessandro De Marchi. Inur Zakarin va fi omul de general, care îi va avea principali "locotenenți" pe Simon Geschke, câștigător de etapă anul trecut, și pe debutantul Jan Hirt.
Lista celor 8 rutieri ai celor de la CCC pentru Turul Franței: Greg Van Avermaet (Belgia), Matteo Trentin (Italia), Ilnur Zakarin (Rusia), Michael Schär (Elveția) , Jan Hirt (Cehia), Simon Geschke (Germania), Alessandro De Marchi (Italia) and Jonas Koch (Germania).
Turul Spaniei
Vuelta 2022 | Ultimul mare tur al anului se anunță electrizant! Prezentarea traseului și a echipelor
18/08/2022 LA 13:38
Turul Franței
Mark Cavendish este convis că Tadej Pogacar nu va ceda deliberat tricoul galben în Turul Franței
11/07/2022 LA 10:49