Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bora-Hansgrohe confirmă că Buchmann, Schachmann și Mühlberger vor participa în Turul Franței

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/08/2020 la 09:56 GMT+3

Bora-Hansgrohe a confirmat că Max Schachmann, Emanuel Buchmann și Gregor Muhlberger vor participa în Turul Franței, care va începe sâmbătă la Nisa, în direct pe Eurosport.

Emanuel Buchmann

Credit imagine: Getty Images

Participarea lor era pusă sub semnul întrebării după ce toți trei au suferit accidentări la revenirea în curse în august. Echipa a confirmat că, din cauza acelor accidentări, ei vor participa ”în alte condiții decât era plănuit original”.
”Toți trei au muncit și au participat la reabilitarea intensivă pe care am implementat-o în ultimele zile. Asta înseamnă, până la urmă, un sportiv de clasă mondială”, a declarat Jan-Niklas Droste, care face parte din echipa medicală a Borsa-Hansgrohe.

Buchmann, Schachmann și Mühlberger au parte de o revenire dificilă

Schachmann s-a accidentat la claviculă după ce un șofer a intrat în el în ultimii kilometri din Il Lombardia. El a reușit să-și revină și să termine pe 7 cursa în sezonul său era în pericol după ce a fost diagnosticat cu ruptură de claviculă.
Buchmann și Muhlberger au suferit căzături la Criterium du Dauphine la coborârea de pe Col de Plan Bois după doar 29 de kilometri. Ambii au scăpat însă fără fracturi.
Buchmann, care a încheiat pe locul 4 anul trecut în Turul Franței, a suferit tăieturi grave în timp ce Muhlbenger s-a accidentat la încheietura mâinii. Droste a confirmat că ambii încă se recuperează de la aceste accidentări însă vor fi apți pentru a începe Turul Franței sâmbătă, cu toate că nu vor scăpa de tot de dureri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo