Participarea lor era pusă sub semnul întrebării după ce toți trei au suferit accidentări la revenirea în curse în august. Echipa a confirmat că, din cauza acelor accidentări, ei vor participa ”în alte condiții decât era plănuit original”.

”Toți trei au muncit și au participat la reabilitarea intensivă pe care am implementat-o în ultimele zile. Asta înseamnă, până la urmă, un sportiv de clasă mondială”, a declarat Jan-Niklas Droste, care face parte din echipa medicală a Borsa-Hansgrohe.

Tour de France
Antrenorul lui Pogacar, dezvăluiri fantastice despre sloven: "În mai, era la nivel de Turul Franţei"
23/09/2020 LA 12:41

Buchmann, Schachmann și Mühlberger au parte de o revenire dificilă

Schachmann s-a accidentat la claviculă după ce un șofer a intrat în el în ultimii kilometri din Il Lombardia. El a reușit să-și revină și să termine pe 7 cursa în sezonul său era în pericol după ce a fost diagnosticat cu ruptură de claviculă.

Buchmann și Muhlberger au suferit căzături la Criterium du Dauphine la coborârea de pe Col de Plan Bois după doar 29 de kilometri. Ambii au scăpat însă fără fracturi.

Buchmann, care a încheiat pe locul 4 anul trecut în Turul Franței, a suferit tăieturi grave în timp ce Muhlbenger s-a accidentat la încheietura mâinii. Droste a confirmat că ambii încă se recuperează de la aceste accidentări însă vor fi apți pentru a începe Turul Franței sâmbătă, cu toate că nu vor scăpa de tot de dureri.

Tour de France
Anunţul făcut de Quintana, după scandalul uriaş de dopaj în care e implicată echipa sa, Arkea
23/09/2020 LA 06:40
Tour de France
Pogacar a dezvăluit, pentru L'Equipe, cum a reuşit să răstoarne clasamentul în Turul Franţei 2020
22/09/2020 LA 10:09