Participarea lor era pusă sub semnul întrebării după ce toți trei au suferit accidentări la revenirea în curse în august. Echipa a confirmat că, din cauza acelor accidentări, ei vor participa ”în alte condiții decât era plănuit original”.
”Toți trei au muncit și au participat la reabilitarea intensivă pe care am implementat-o în ultimele zile. Asta înseamnă, până la urmă, un sportiv de clasă mondială”, a declarat Jan-Niklas Droste, care face parte din echipa medicală a Borsa-Hansgrohe.
Turul Franței
Tadej Pogacar nu va face dubla Giro - Turul Franţei în 2022: "Sunt încă foarte tânăr"
19/11/2021 LA 11:49

Buchmann, Schachmann și Mühlberger au parte de o revenire dificilă

Schachmann s-a accidentat la claviculă după ce un șofer a intrat în el în ultimii kilometri din Il Lombardia. El a reușit să-și revină și să termine pe 7 cursa în sezonul său era în pericol după ce a fost diagnosticat cu ruptură de claviculă.
Buchmann și Muhlberger au suferit căzături la Criterium du Dauphine la coborârea de pe Col de Plan Bois după doar 29 de kilometri. Ambii au scăpat însă fără fracturi.
Buchmann, care a încheiat pe locul 4 anul trecut în Turul Franței, a suferit tăieturi grave în timp ce Muhlbenger s-a accidentat la încheietura mâinii. Droste a confirmat că ambii încă se recuperează de la aceste accidentări însă vor fi apți pentru a începe Turul Franței sâmbătă, cu toate că nu vor scăpa de tot de dureri.
Turul Franței
Legendele ciclismului se înclină în fața lui Pogacar! "Va lua 7 Tururi ale Franței"/"E noul canibal"
18/07/2021 LA 06:52
Turul Franței
Pogacar, acuzat că trișează în Turul Franței. Răspunsul slovenului
17/07/2021 LA 06:25