Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eurosport va avea experți de clasă la Turul Franței feminin, care va începe pe 24 iulie

Nicu Savin

Publicat 22/07/2022 la 14:05 GMT+3

Eurosport va transmite în direct și în exclusivitate Turul Franței la feminin, care va începe pe 24 iulie. Pe lângă transmisiuni de cea mai înaltă calitate, experți de seamă vor analiza tot ceea ce se întâmplă pe parcursul celor 8 etape, după modelul de la competiția masculină.

Annemiek Van Vleuten, Marianne Vos, Juliette Labous, Elisa Balsamo, Marta Cavalli, quelques unes des coureuses phares de ce Tour de France Femmes 2022.

Credit imagine: Quentin Guichard

Producția de talie mondială va fi completată de o povestire de neegalat, deoarece Warner Bros Discovery Sports (WBDS) supraalimentează acoperirea unuia dintre cele mai importante momente din calendarul sportiv.
Ciclismul feminin va fi acoperit cum nu a fost niciodată, odată cu prima ediție a Turului Franței la feminin în forma sa actuală, care va începe de la Paris, duminică, 24 iulie.
Studioul Cube al Eurosport va fi piatra de temelie a transmisiunii WBDS a Turului Franței Femini, fiind instrumentul suprem de povestire, care oferă fanilor acces la cele mai bune analize.
Orla Chennaoui va conduce studioul WBDS, în timp ce fostul ciclist profesionist, Iris Slappendel, va prelua locul lui Sir Bradley Wiggins pentru a aduce una dintre marile inovații în transmisia sportivă milioanelor de fani, raportând în direct din interiorul plutonului pe parcursul celor 8 etape.
Identități respectate de ciclism precum Laura Meseguer și Manon Lloyd vor fi la fața locului, vorbind cu sportivele care vor fi pe prima pagină a ziarelor, în timp ce Dani Rowe (Marea Britanie), Dani Christmas (Marea Britanie), Jacky Durand (Franța), Ilenia Lazzaro (Italia) ), Jip van den Bos (Olanda) și Dori Ruano (Spania) vor oferi analize în limbile lor locale.
Lorena Wiebes | Stage 1 | Tour de France Femmes | Cycling Women | ESP Player Feature
La startul Turului Franței Feminin din acest an vor fi multe dintre superstarurile ciclismului feminin, inclusiv Audrey Cordon-Ragot, Annemiek van Vleuten, Elisa Longo Borghini, Kasia Niewiadoma și Elisa Balsamo, care visează să poarte faimosul tricou galben.
Chennaoui, prezentatorul de ciclism al Warner Bros Discovery Sports, a declarat: "Suntem într-un loc în care vom vedea cu toții o cursă cu adevărat interesantă. Cred că poveștile din ciclismul feminin sunt mult mai colorate și mai texturate. Există mai multă profunzime pentru ele, deoarece multe femei au fost nevoite să trăiască vieți separate, ceea ce te face să te identifici cu acestea chiar și atunci când le închini măreția.Suntem, de asemenea, conștienți de importanța acestui loc în istoria sportului, nu doar în istoria ciclismului, iar asta aduce pe umerii noștri de a face acest lucru corect. Sunt cu adevărat încântat să lucrez la asta pentru Warner Bros Discovery Sports - va fi o săptămână masivă de curse".
Slappendel, expert în ciclism la Warner Bros Discovery Sports, a declarat: "Știm cu toții că este un lucru enorm că Turul Franței Feminin este aici. Aștept cu nerăbdare să văd curse foarte interesante în fiecare zi, să fiu pe scaunul motocicletei, să fiu în jurul plutonului, dar și să pot surprinde cu adevărat atmosfera, fanii de pe marginea drumului, vremea, condițiile drumului, să vezi sportivele de aproape. Cred că este grozav că pot face asta opt zile la rând.
Ca rutier, este plăcut să știi că realizările tale sunt vizibile. Este foarte important să putem urmări asta în direct și că există experți în fiecare țară care să raporteze despre cursă. Sportivele își pot etala potențialul cu adevărat și asta va avea un impact asupra carierei lor".
Laura Meseguer, reporter specializat pe ciclism în cadrul Warner Bros Discovery Sports, a declarat: "După ce am acoperit șase ediții ale Turului Franței și aproape 20 de Mari Tururi, am acest sentiment de a fi parte din ceva uriaș. Cred că va fi foarte interesant să am privilegiul de a fi la fața locului, de a face parte din acest moment istoric al sportului, de a spune că sunt mândră că sportul nostru este divers și incluziv și a avea cele mai bune sportive în aceste opt zile de competiție"
Turul Franței Feminin va avea loc în perioada 24-31 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo