Participarea lor era pusă sub semnul întrebării după ce toți trei au suferit accidentări la revenirea în curse în august. Echipa a confirmat că, din cauza acelor accidentări, ei vor participa ”în alte condiții decât era plănuit original”.
”Toți trei au muncit și au participat la reabilitarea intensivă pe care am implementat-o în ultimele zile. Asta înseamnă, până la urmă, un sportiv de clasă mondială”, a declarat Jan-Niklas Droste, care face parte din echipa medicală a Borsa-Hansgrohe.
Turul Franței
"Tremura tot!" Vingegaard, de la puștiul paralizat de frică, la un mic "canibal" al Turului Franței
26/07/2022 LA 11:35

Buchmann, Schachmann și Mühlberger au parte de o revenire dificilă

Schachmann s-a accidentat la claviculă după ce un șofer a intrat în el în ultimii kilometri din Il Lombardia. El a reușit să-și revină și să termine pe 7 cursa în sezonul său era în pericol după ce a fost diagnosticat cu ruptură de claviculă.
Buchmann și Muhlberger au suferit căzături la Criterium du Dauphine la coborârea de pe Col de Plan Bois după doar 29 de kilometri. Ambii au scăpat însă fără fracturi.
Buchmann, care a încheiat pe locul 4 anul trecut în Turul Franței, a suferit tăieturi grave în timp ce Muhlbenger s-a accidentat la încheietura mâinii. Droste a confirmat că ambii încă se recuperează de la aceste accidentări însă vor fi apți pentru a începe Turul Franței sâmbătă, cu toate că nu vor scăpa de tot de dureri.
Turul Franței
Enric Mas, locul 11 în Turul Franței, a abandonat. Ibericul, pozitiv la COVID-19
22/07/2022 LA 11:48
Turul Franței
Știm în proporție de 99,99% toate tricourile distinctive din Turul Franței. Jumbo-Visma și restul
22/07/2022 LA 06:50