Tom, care a fost numit Colonel de către Regina Marii Britanii, spera inițial să adune 1000 de lire. Însă efortul său a captivat o națiune întreagă iar acum a adunat 30 de milioane de lire. El intenționa să facă 100 de ture în grădina sa din Bedforshire însă dacă banii continuă să vină, el a promis că nu se va opri.
Tom a fost lăudat de politicieni, celebrități și familia regală. Cum este un mare fan al cricket-ului, echipa națională a Angliei a avut un cadou special în ziua în care a împlinit 100 de ani. În afara mesajelor de ”La Mulți Ani” primite de vedete din cricket, fostul căpitan al Angliei, Michael Vaughan, a fost hotărât să îi ofere un cadou special.
Astfel, el i-a transmis la BBC: ”La mulți ani, Tom! În 2005, mi-am donat echipamentul unei organzații de caritate. Prietenul meu, Howard Walker, a cumprat întreaga colecție. El mi-a spus acum că ar trebui să facem ceva pentru NHS dar și pentru tine așa că a propus să devii membru de onoare al naționalei de cricket a Angliei!”.
Cricket
"God save the King" s-a intonat pentru prima dată la un eveniment sportiv din Marea Britanie!
10/09/2022 LA 14:44
”Ai fost inima acestei națiuni în ultimele trei săptămâni iar acum te pot numi un membru de onoare al naționalei”, a continuat el. Moore a reacționat, vizibil emoționat: ”Acum trei săptămâni nu credeam că voi primi nimic din asta. E greu de descris”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cricket
Cea mai mare înşelătorie din toate timpurile! Ruşii au creat o ligă falsă IPL
12/07/2022 LA 06:18
Cricket
Drepturile media ale ligii de cricket din India, vândute pentru o sumă ireală
14/06/2022 LA 13:33