Organizat cu sprijinul companiei Wings of Strength, evenimentul aflat la a doua ediție va primi în tribune peste 700 de spectatori și mulți invitați de gală, printre care Brandon Curry (câștigătorul Mr. Olympia 2019), Lenda Murray (de 8 ori câștigătoare Ms. Olympia), Yaxeni Oriquen (câștigătoare Ms. Olympia 2005) și Alina Popa (locul 2 la Ms. Olympia 2013 și 2014 și membră Wings of Strength).

Curry: "Deja mă simt ca între prieteni în România!"

Proaspăt câștigător al concursului Mr. Olympia 2019, Brandon Curry este invitatul de gală al evenimentului Romania Muscle Fest. Culturistul american a avut numai cuvinte frumoase la adresa publicului din România, care l-a primit cu brațele deschise:
Culturism
Shawn Rhoden, Mister Olympia 2018 și omul care a rescris istoria culturismului, a încetat din viață
07/11/2021 LA 19:48
Sunt foarte încântat pentru invitație și mai ales pentru primirea călduroasă. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje frumoase de-a lungul timpului. Sper să avem parte de un weekend minunat împreună. De-abia am venit în România, dar deja mă simt ca între prieteni!
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707940.jpg
De opt ori câștigătoare Ms. Olympia, Lenda Murray este un alt nume important prezent la cel mai mare eveniment de culturism din România:
Este o onoare imensă să fiu aici, în casa culturismului din România. De fiecare dată când am posibilitatea să călătoresc în locuri minunate din lume, precum România, sunt extrem de recunoscătoare. Faptul că mă aflu astăzi în fața voastră se datorează 100% culturismului.

Alina Popa, liantul dintre România și Statele Unite

Alina Popa este unul dintre oamenii care au pus umărul la organizarea concursului Romania Muscle Fest. Alina a încheiat pe locul al doilea la edițiie Ms. Olympia din 2013 și 2014. Culturista româncă locuiește de mulți ani în Statele Unite, unde a devenit membră Wings of Strength, companie aflată în parteneriat cu Federația de Culturism din SUA.
Vreau să le mulțumesc tuturor celor care se află astăzi alături de noi. Am muncit din greu pentru organizrea acestui eveniment și sunt extrem de fericită că în sfârșit se întâmplă. Suntem la a doua ediție și îmi doresc să creștem împreună această competiție, în fiecare an. Este o mare realizare faptul că am putut organiza acest eveniment în România, țara mea de suflet. Culturismul este un lucru foarte important din viața mea și îmi doresc să-l împart cu cât mai mulți oameni pasionați.

Programul Romania Muscle Fest 2019:

  • Vineri: Conferințe cu invitații speciali Brandon Curry, Shawn Ray, Lenda Murray, Alina Popa, Yaxeni Oriquen și Sergi Constance
  • Sâmbătă: Probele pentru amatori
  • Duminică: Probele pentru profesioniști

Romania Muscle Fest 2019:

  • Data: 1-3 noiembrie
  • Locația: Face Center Convention (incinta Romexpo)
  • Ediția: 2
  • Participanți: 400
  • Bilete: 700
Culturism
'Bestia Egiptului', Mamdouh Elssbiay, a câștigat Mr. Olympia pentru a doua oară consecutiv
11/10/2021 LA 07:06
Culturism
Romania Muscle Fest începe mâine! Brandon Curry vine la cel mai mare concurs de culturism din țară
31/10/2019 LA 11:22