Eurosport este o société par actions simplifiée (societate pe acțiuni simplificată) cu un capital în valoare de 17.181.818,20 EUR. Sediul social: 3 rue Gaston et René Caudron, 92798 Issy-les-Moulineaux Cedex 9, Franța Numărul de înregistrare al companiei: RCS Nanterre B 353 735 657 Director de publicare: PERRETTE Jean-Briac Tel.: + 33 (0) 1 40 93 80 00 („Eurosport”, „noi” sau „nouă”).
Găzduim serviciile accesibile de la URL pe baza: www.eurosport.com.
Toate celelalte servicii Eurosport sunt găzduite de partenerii noștri sau de furnizorii lor de servicii și fac obiectul termenilor și politicilor acestora.
Legal
Condiții de utilizare ce intră în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2020
01/04/2020 LA 18:58
1. TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE DE UTILIZARE
Acești Termeni și condiții generale de utilizare („GTCU”) reglementează accesul dvs. la și utilizarea serviciilor online de comunicare publică publicate de Eurosport, adică site-urile web gratuite și cu plată și aplicațiile dedicate informațiilor sportive care conțin conținut editorial, audio, video, multimedia și/sau interactiv, concursuri și spații pentru contribuțiile utilizatorilor (comentarii, forumuri de discuții etc.) („Serviciile”), indiferent de terminalul destinatarului și de mediu, de format și de mijloacele tehnice pentru, în sau prin care Serviciile vă sunt puse la dispoziție de Eurosport.
Serviciile disponibile la data revizuirii acestor GTCU sunt enumerate în Anexa 1 la prezentul document. Lista este doar indicativă și poate fi modificată: Serviciile pot fi adăugate, suspendate sau întrerupte în orice moment, fără notificare prealabilă.
Accesul dvs. la și utilizarea Serviciilor se condiționează de acceptarea și respectarea de către dvs. a acestor GTCU. Prin accesarea sau utilizarea Serviciilor, sunteți de acord în mod necondiționat să vă asumați obligațiile din acești GTCU.
Putem revizui acești GTCU în orice moment, la latitudinea noastră exclusivă, pentru a le adapta la schimbările inerente în noile medii. Puteți revizui cea mai recentă versiune a acestor GTCU făcând clic pe linkul dedicat din Serviciile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu documentul GTCU revizuit, aveți libertatea de a nu accesa și utiliza Serviciile. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciile după revizuirea acestor GTCU, sunteți de acord să respectați GTCU revizuite.
Este posibil ca anumite condiții și condiții specifice să se aplice anumitor Servicii, cum ar fi Servicii cu plată sau concursuri. În acest caz, termenii și condițiile specifice sunt suplimentare și nu exclud aplicarea acestor GTCU.
Minori: Având în vedere că Serviciile sunt destinate unui public larg, părinții și tutorii legali ai copiilor minori trebuie să monitorizeze și să supravegheze utilizarea Serviciilor de către copiii lor. Minorilor nu li se permite să utilizeze Serviciile fără consimțământul părinților sau al tutorilor legali. În special, trebuie să obțină acest consimțământ înainte de a deschide un cont de utilizator. Consimțământul pentru colectarea datelor cu caracter personal ale minorilor trebuie dat sau autorizat de titularul autorității părintești.
2. ÎNREGISTRAREA PENTRU SERVICII
Pentru a accesa și/sau a utiliza anumite Servicii, trebuie să vă înregistrați completând informațiile solicitate de Eurosport în formularul de înregistrare.
Declarați și garantați că toate informațiile pe care le furnizați Eurosport la înregistrare și în orice alt moment vor fi adevărate, precise, actuale și complete că nu vă veți înregistra sau nu veți încerca să vă conectați sub numele altei persoane.
După ce ați completat și trimis corect formularul de înregistrare, iar înregistrarea dvs. a fost confirmată de Eurosport, veți putea accesa majoritatea Serviciilor conectându-vă cu numele de utilizator și parola dvs. Serviciile la care nu veți avea acces sunt cele care, prin natura lor, necesită furnizarea de informații suplimentare (de ex. servicii cu plată sau concursuri).
Veți avea acces, în special, la comunitatea Eurosport („Comunitatea Eurosport”), adică toți utilizatorii, jurnaliștii, prezentatorii și alte persoane autorizate de Eurosport pentru a contribui la zonele de contribuție ale utilizatorilor din cadrul Serviciilor.
Vă recomandăm să păstrați în siguranță numele de utilizator și parola dvs. și să nu le comunicați nimănui, deoarece profilul creat determină drepturile și obligațiile fiecărui utilizator, împotriva căruia Eurosport va pretinde măsuri reparatorii în cazul încălcării acestor GTCU. Sunteți singurul responsabil pentru parola dvs. Sunteți de acord să notificați Eurosport fără întârziere în cazul pierderii sau furtului parolei dvs.
Conturile Eurosport sunt destinate să fie create și utilizate de persoane majore. Minorii pot crea și utiliza un cont Eurosport numai cu consimțământul și sub supravegherea părinților sau tutorilor legali.
Eurosport își rezervă dreptul, în orice moment, fără notificare prealabilă, de a dezactiva contul sau drepturile de acces ale oricărei persoane care încalcă acești GTCU.
Înregistrarea sau conectarea la Serviciile Eurosport prin intermediul unor servicii terțe
Alternativ, vă puteți înregistra și conecta la anumite Servicii sau anumite funcționalități ale Serviciilor (de exemplu, zone de comentarii) utilizând autentificarea de la un serviciu terț, precum Facebook, Twitter sau Google.
De exemplu, faceți clic pe butonul dedicat, cum ar fi „Facebook Connect” dacă aveți un cont de Facebook, pentru a completa automat formularul de înregistrare Eurosport cu informațiile pe care le-ați furnizat deja către Facebook.
În acest caz, Eurosport va trebui să creeze un cont asociat cu serviciul terț (Facebook, Twitter sau Google) pentru a colecta aceste informații și a putea (i) să colecteze informații atunci când navigați pe paginile rețelelor noastre de socializare (de exemplu, pagina Eurosport Facebook) sau (ii) să utilizeze funcțiile de autentificare ale acestora.
Crearea unui astfel de cont este reglementată de acești GTCU și de termenii și condițiile editate de partea terță corespunzătoare. Responsabilitatea Eurosport nu poate fi angajată în acest sens. Pentru a afla mai multe despre protecția datelor dvs. cu caracter personal atunci când navigați pe aceste site-uri web, vă invităm să consultați politicile de confidențialitate respective ale fiecăruia dintre aceste site-uri web.
3. CONȚINUTUL SERVICIILOR ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
Pentru a putea oferi informații și idei de conținut valoroase care să fie împărtășite în cel mai bun mod posibil, trebuie să protejăm drepturile celor care sunt pregătiți să-și împărtășească creațiile cu noi.
3.1 Conținutul nostru
Conținutul pe care îl punem la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul Serviciilor noastre aparține Eurosport și/sau filialelor sale și/sau afiliaților săi și/sau partenerilor săi și/sau partenerilor săi de licențiere și este protejat prin drepturi de proprietate intelectuală în conformitate cu legislația în vigoare și cu convențiile internaționale aplicabile.
Nu aveți permisiunea de a reproduce, a copia, a vinde, a modifica, a reedita, a comunica, a distribui sau a utiliza, în orice mod, conținutul Serviciilor (inclusiv, dar fără a se limita la sigle, mărci de servicii, mărci comerciale, denumiri comerciale, fotografii, ilustrații, înregistrări comerciale, fotografii, ilustrații, materiale video, articole și coduri și programe software asociate), integral sau parțial, altfel decât se prevede în acești GTCU, fără consimțământul nostru expres scris.
Puteți vizualiza și utiliza Serviciile și puteți imprima copii unice ale paginilor sau secțiunilor, exclusiv pentru uz personal, necomercial.
Acceptăm linkuri de redirecționare către Servicii, dar ne rezervăm dreptul de a solicita ștergerea acestora, dacă este necesar.
Nu aveți dreptul să încadrați conținutul Serviciilor sau să încorporați un alt site web, o aplicație, un serviciu online sau un serviciu audiovizual al conținutului prezentat în cadrul Serviciilor, indiferent dacă acestea sunt deținute de Eurosport sau partenerii săi.
Puteți partaja în mod privat anumite conținuturi utilizând caracteristicile de partajare disponibile prin intermediul Serviciilor.
Nu este permisă nicio altă utilizare fără acordul nostru expres în scris. Pentru a solicita acest acord, vă rugăm să consultați formularul de contract disponibil prin intermediul Serviciilor.
3.2 Contribuțiile dvs.
Vă oferim posibilitatea de a reacționa la postări și de a interacționa cu alte persoane din cadrul zonelor de contribuții ale utilizatorilor, prezentate în Serviciile noastre.
Vă încurajăm să îmbogățiți conținutul Serviciilor prin postarea reacțiilor dvs. la toate tipurile de conținut: articole, coloane online, bloguri, chat live, comentarii etc. Aceste reacții pot fi sub formă de opinii, informații suplimentare, sugestii, întrebări etc. Dacă participați, trebuie să faceți acest lucru într-o manieră constructivă și respectuoasă față de toți ceilalți participanți.
Trebuie să fiți un utilizator înregistrat pentru a accesa și a participa la Comunitatea Eurosport.
Comunitatea Eurosport este formată din utilizatori înregistrați și un grup de jurnaliști și prezentatori acreditați de Eurosport pentru a contribui la Servicii. Intervențiile efectuate de jurnaliști și prezentatori vor fi identificate ca atare.
Ne străduim să oferim conținut de încredere, dar nu putem garanta că conținutul nu conține inadvertențe sau omisiuni. Din acest motiv, comentariile și informațiile suplimentare de la utilizatori sunt bine-venite.
Pentru a permite tuturor să facă schimb de opinii într-un mod liber și prietenos, trebuie să respectați principiile prezentate mai jos. Orice postare care nu respectă aceste principii poate fi ștearsă de noi, fără a avea o justificare suplimentară.
Fiți politicoși și respectuoși
Toată lumea are dreptul la o opinie, dar trebuie să respecte opiniile altora. Evitați să intrați în dispute, să luați în derâdere sau să atacați alt membru al Comunității Eurosport.
Exprimați-vă clar și lizibil
Nu scrieți cu majuscule, deoarece acest lucru este interpretat ca ridicarea vocii, iar alți utilizatori ar putea percepe comentariile dvs. ca fiind agresive.
Nu utilizați abrevieri, onomatopee, semne excesive de punctuație sau limbaj SMS în mesajele dvs.
Evitați postarea mesajelor care depășesc 1 000 de caractere.
În cele din urmă, rețineți că ortografia și corectitudinea gramatică facilitează lectura.
Evitați dezvăluirea informațiilor personale
Serviciile noastre sunt medii online deschise, accesibile tuturor. Prin urmare, vă recomandăm să nu divulgați identitatea dvs. reală sau să vă comunicați public datele de contact.
Respectați legile și reglementările aplicabile și respectați drepturile personale ale persoanelor fizice
Este strict interzisă trimiterea oricăror materiale:
- care sunt jignitoare, nepoliticoase, agresive, lipsite de respect sau amenințătoare;
- care au o natură pornografică, pedofilă sau violentă;
- care, prin natura lor, au probabilitatea de a submina confidențialitatea sau de respectul pentru persoane și demnitatea umane, drepturile egale ale bărbaților și femeilor sau bunăstarea copiilor și adolescenților;
- care conțin conținut terțcare face obiectul oricăror măsuri de protecție a drepturilor de autor, al mărcilor comerciale sau al altor proprietăți intelectuale sau drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv drepturi de confidențialitate, caracter privat sau publicitate, cu excepția cazului în care aveți permisiunea de a publica respectivul conținut;
- care incită la ură rasială, discriminare sau violență sau promovează rasismul, xenofobia, sexismul, homofobia sau revizionismul;
- care sunt calomniatoare sau defăimătoare;
- care conțin viruși sau alte coduri rău-intenționateconcepute să întrerupă, să deterioreze, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicații; sau
- care încurajează utilizarea drogurilor, alcoolului sau tutunului.
În plus, ne rezervăm dreptul de a șterge:
- materialele postate în scopuri publicitare sau promoționale;
- mesajele fără legătură cu subiectul;
- texte reproduse fără indicarea sursei; și
- orice link hipertext către o destinație care ar putea crea răspundere legală pentru noi.
Sunteți singurul responsabil pentru toate materialele pe care le postați în cadrul Serviciilor și pentru toate activitățile care au loc sub numele dvs. de utilizator.
Având în vedere natura globală a internetului, sunteți de acord să respectați regulile jurisdicției în care publicați orice conținut. În consecință, sunteți de acord să respectați legile și reglementările privind publicarea conținutului care se aplică în Franța și, în plus, dacă este cazul, cele care se aplică în țara dvs. de reședință.
Raportarea abuzurilor
Ca gazdă a site-urilor web care prezintă zone de contribuție a utilizatorilor, nu avem nicio obligație generală de a selecționa, a monitoriza sau a edita conținutul postat de utilizatorii acestor zone. Postările sunt publicate imediat, fără a fi analizate de noi. În consecință, utilizatorii care consideră că o postare este insultătoare, jignitoare sau necorespunzătoare sunt încurajați să ne raporteze acest lucru făcând clic pe linkul „Report” (Raport) care însoțește postarea, prin care putem elimina postarea și plasa o interdicție temporară sau permanentă asupra contului persoanei care a făcut postarea.
Deținătorii conturilor care au fost create recent sau de pe care a fost ridicată interdicția au drepturi restricționate într-o primă etapă.
În cazul în care considerați că o contribuție postată de dvs. a fost eliminată fără motiv întemeiat, ne puteți contacta folosind următorul formular online https://www.eurosport.com/contactus.shtml.
În cele din urmă, dacă am eliminat o contribuție postată de dvs. și/sau am plasat o interdicție în contul dvs., nu are rost să încercați să eludați această situație prin republicarea aceleiași contribuții sau crearea altor conturi: orice tentativă de „inundare”, „trolling”, creare a conturilor în duplicat sau uzurpare a conturilor va fi blocată sistematic.
Animația Comunității Eurosport
Echipa noastră de animație este alcătuită din jurnaliști și prezentatori ai Eurosport acreditați, al căror rol este să îmbunătățească cele mai relevante contribuții și să răspundă la unele dintre întrebările dvs.
Dacă aveți întrebări cu privire la moderarea conținutului sau la funcționarea Serviciilor, sau sugestii de îmbunătățire, sau dacă ați întâmpinat vreo problemă sau doriți să faceți observații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați făcând clic pe următorul link https://www.eurosport.com/contactus.shtml.
Eliminarea sau corectarea contribuțiilor dvs. la cererea dvs.
Puteți oricând să ne solicitați să eliminăm sau să corectăm una sau mai multe dintre contribuțiile dvs. trimițându-ne un mesaj prin următorul formular online https://www.eurosport.com/contactus.shtml,specificând adresa articolului, numele de ecran utilizat, data și ora publicației și, unde este cazul, corecția dorită.
Licență
Prin reacționarea în zonele de contribuții ale utilizatorilor, autorizați Eurosport să publice contribuțiile dvs. în cadrul Serviciilor și să le utilizeze în modul descris în acești GTCU.
În ceea ce privește orice conținut pe care decideți să îl transmiteți prin orice mijloc către sau prin intermediul Serviciilor, acordați către Eurosport o licență fără caracter exclusiv, fără redevențe, de a reproduce, a afișa, a adapta și a traduce conținutul, integral sau parțial, exclusiv în scopul promovării activității Eurosport și/sau a Serviciilor.
Această licență este acordată la nivel mondial, pentru toate formele de exploatare în toate mediile și prin toate mijloacele de diseminare cunoscute sau create ulterior, și pe întreaga durată legală a dreptului de autor (inclusiv orice reînnoire și prelungire).
Declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a acorda licența de mai sus.
4. RĂSPUNDERE ȘI GARANȚII
Având în vedere dimensiunea internațională a rețelei internet, vă reamintim că trebuie să respectați toate normele obligatorii și politicile publice aplicabile în țara dvs. de reședință.
Serviciile noastre
Dvs. luați la cunoștință și conveniți că utilizarea Serviciilor, inclusiv a tuturor materialelor și informațiilor obținute prin intermediul Serviciilor, se face pe propriul risc. Eurosport nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună directă sau indirectă care decurge din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor.
Deși facem toate eforturile pentru a oferi servicii de înaltă calitate, interesante și prietenoase pentru utilizatori, nu putem garanta satisfacția utilizatorilor.
Serviciile noastre sunt disponibile „ca atare”, fără nicio garanție privind accesibilitatea, funcționalitatea sau disponibilitatea acestora.
Nu garantăm că informațiile disponibile pe sau accesibile din Serviciile noastre sunt corecte sau fără erori sau căServiciile sau serverul care le pun la dispoziție sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.
Nu suntem responsabili pentru operarea software-ului descărcat prin intermediul Serviciilor și nu putem fi trași la răspundere pentru probleme tehnice care împiedică descărcarea unui astfel de software.
Dacă descărcați materiale prin intermediul Serviciilor, faceți acest lucru pe propriul risc, iar Eurosport nu este răspunzătoare pentru nicio daună sau pierdere de date stocate pe computerul dvs. sau în alt terminal destinatar. Este responsabilitatea dvs. să luați toate măsurile adecvate pentru a vă proteja hardware-ul, datele și software-ul de a fi afectate de virușii informatici care circulă prin intermediul rețelei de internet.
Răspunderea noastră pentru încălcarea oricăreia dintre obligațiile noastre asumate prin intermediul acestor GTCU este limitată la daunele pentru prejudicii directe, personale și efective, fiind excluse daunele pentru prejudicii indirecte sau succesive, inclusiv, dar fără a se limita la pierderi financiare, întreruperea activității comerciale, pierderea profiturilor sau a veniturilor, pierderea ocaziilor de afaceri sau pierderea datelor).
Servicii terțe
Furnizorii serviciilor terțe oferite prin intermediul Serviciilor sunt unicii responsabili pentru serviciile lor și conținutul acestora. De exemplu:
- Produse furnizate și/sau servicii prestate de terți în schimbul plății: Nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere în legătură cu niciun litigiu apărut între dvs. și comercianții terți cu care alegeți să faceți afaceri. Acești comercianți sunt unicii responsabili pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor care vizează produsele și/sau serviciile pe care le oferă utilizatorilor Serviciilor, inclusiv, dar fără a se limita la legile și reglementările privind vânzarea de distanță; protecția consumatorului; publicitatea falsă sau înșelătoare; prețurile; și conformitatea produselor. Trebuie să verificați și să respectați termenii și condițiile de vânzare și/sau utilizare a produselor sau serviciilor relevante ale terților.
- Concursuri: Puteți accesa concursurile oferite de terțe părți prin intermediul Serviciilor noastre. Trebuie să verificați și să respectați regulile fiecărei competiții individuale. Societatea Eurosport nu va fi implicată în nicio pretenție, plângere, acțiune în instanță și în niciun litigiu asociat cu concursurile organizate de terțe părți.
Agenții de publicitate și linkuri externe: Nu suntem responsabili pentru și nu formulăm nicio declarație sau garanție cu privire la calitatea, performanța sau adecvarea oricăror bunuri sau servicii furnizate sau prestate de agențiile de publicitate cu privire la Serviciile noastre sau alte servicii la care furnizăm un link.
Contribuțiile dvs.
Dvs. declarați și garantați către Eurosport că, înainte de a posta conținut în zonele de contribuții ale utilizatorilor, vă veți asigura că conținutul nu încalcă legislația aplicabilă și, în special,
- nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terților;
- nu aduc prejudicii persoanelor fizice și nu le invadează viața privată; și
- nu contravine politicii publice sau moralei.
În consecință, garantați și declarați că dețineți toate drepturile și/sau permisiunile necesare ale deținătorilor drepturilor și sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere Eurosport în cazul oricărei pretenții sau acțiuni în instanță înaintate de o terță parte în acest sens.
În sens mai larg, vă obligați să despăgubiți și să exonerați de răspundere Eurosport în cazul oricărei solicitări, pretenții, acțiuni în instanță și/sau al daunelor-interese care pot fi înaintate sau dispuse împotriva Eurosport ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor GTCU și/sau a altor termeni și condiții suplimentare și/sau specifice ale Serviciilor care vi se pot aplica.
5. JURISDICȚIA ȘI LEGISLAȚIA APLICABILĂ
Acești GTCU vor fi reglementați și interpretați în conformitate cu legislația franceză sau cu orice altă legislație aplicabilă. Orice dezacord sau litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi înaintat instanțelor competente.
ANEXA 1
LISTA SERVICIILOR PUBLICATE DE EUROSPORT
Site-uri de informații sportive gratuite:
http://www.eurosport.fr/
http://www.eurosport.com/
http://www.eurosport.de/
http://www.eurosport.es/
http://www.it.eurosport.com/
http://www.eurosport.co.uk/
http://www.eurosport.pl/
http://www.eurosport.pt/
http://www.eurosport.ro/
http://www.eurosport.no/
http://www.eurosport.nl/
http://www.eurosport.ru/
http://www.eurosport.se/
http://tr.eurosport.com/
http://asia.eurosport.com/
http://au.eurosport.com/
http://arabia.eurosport.com/
http://espanol.eurosport.com
http:/www.eurosport.bg/
http://www.eurosport.cz/
http://www.eurosport.dk/
http://www.eurosport.fi/
http://www.eurosport.hu/
http://www.eurosport.rs/
http://tv.eurosport.pl
Site-uri de informații statistice sportive gratuite:
http://arabia.livescore.eurosport.com
http://tr.livescore.eurosport.com
http://se.livescore.eurosport.com
http://ru.livescore.eurosport.com
http://pl.livescore.eurosport.com
http://livescore.eurosport.com
http://it.livescore.eurosport.com
http://fr.livescore.eurosport.com
http://es.livescore.eurosport.com
http://de.livescore.eurosport.com
http://cn.livescore.eurosport.com
http://uk.livescore.eurosport.com
Aplicații mobile gratuite și/sau cu plată:
Eurosport.com accesibil pe iOS, Android și Windows
Eurosport LiveScore accesibil pe iOS
RugbyRama accesibil pe iOS și Android
Eurosport VR accesibil pe iOS, Android și Samsung Gear VR
Legal
Politica de Confidențialitate
17/03/2020 LA 16:43
Legal
Informații despre datele mele
01/04/2020 LA 14:55