Piloții din Formula 1 pot să-și ia gândul de la ceremonia obișnuită de după curse în care piloții urcă pe podium și are loc o "luptă" cu șampanie. Din cauza noilor reguli de siguranță pe timpul pandemiei, ceremoniile nu pot avea loc.
De asemenea, parada de dinaintea cursei nu va mai avea loc având în vedere că nu vor fi fani în tribune, cel puțin la primele curse. De asemenea, piloții nu vor sta împreună la intonarea imnului iar trofeul va fi oferit direct la final câștigătorului.

Schimbări în Formula 1

Marele Premiu al Spaniei
Christian Horner, convins că lupta dintre Verstappen și Leclerc se va da până în ultima etapă
16/05/2022 LA 16:24
Directorul F1, Ross Brawn, a vorbit pentru site-ul oficial al Formula 1 despre schimbările care vor avea loc.
Practicile pe care le-am avut în trecut nu pot avea loc. Ceremonia pentru podium nu poate avea loc, dar ne gândim să facem ceva pe pistă după încheierea cursei. O variantă este ca mașinile să se așeze pe pistă și piloții să fie în fața mașinilor. Nu putem prezenta trofeul pentru că nu putem avea pe cineva în apropierea piloților care să aducă trofeul, dar ne-am dat seama ce vom face, avem planuri și proceduri, ne gândim cum va arăta la TV
Sezonul întârziat va începe pe 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei. Calendarul complet încă nu a fost publicat, însă există speranțe că vor avea loc între 15 și 18 curse. Asta după ce vineri a fost anunțată oficial anularea curselor din Azerbaijan, Singapore și Japonia.
Parada piloților nu va avea loc pentru că nu putem pune 20 de piloți pe un autocar descoperit și acesta să fie plimbat pe pistă. În schimb vom lua interviuri fiecărui pilot în fața garajului. Există moduri prin care putem conecta piloții cu publicul fără să punem în pericol siguranța și sănătatea. Aceste este noul normal. Cât timp va dura? Nu știm, dar cu siguranță așa va fi pentru restul anului

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47
GP Miami
Verstappen, învingător la Miami, într-o cursă în care Ferrari a avut primele două locuri la start
08/05/2022 LA 21:25