Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Formula 1: Miami GP | Organizatorii au pregătit un adevărat spectacol! Un bilet la VIP, de 4 ori mai scump decât la Baku

Dani Morar

Actualizat 06/05/2023 la 14:34 GMT+3

Formula 1 își desfășoară cea de-a 5-a etapă din calendarul pe 2023 la Miami, acolo unde organizatorii au pregătit un adevărat spectacol. Aceștia au pus la dispoziție între Stadionul Hard Rock, iar piloții au parte de unele dintre cele mai bune condiții din sezon.

Prezentarea Marelui Premiu de la Miami 2023

Formula 1 a introdus Grand Prix-ul din Miami pe calendarul anual în 2022. Oficialii întrecerii au semnat un contract pe 10 ani cu americanii, iar cursa ce se desfășoară pe Miami International Autodrome pare să ne arate doar o parte din cum va arăta Marele Circ în viitor, titrează presa spaniolă.
Fără a fi un circuit care impresionează, toată lumea are de câștigat, iar rețeta financiară este una extraordinară. Pentru un loc la VIP, cei care au dorit să fie prezenți au plătit chiar și 12.000 de euro, de 4 ori mai mult decât în Azerbaidjan, de exemplu.
Organizatorii le-au oferit confortul celor care au plătit aceste sume importante de a fi cât mai aproape de circuit și de a avea acces în zona unde vor fi piloții după finalul cursei, notează Marca. Echipele se plângeau deja că acele spații sunt mult prea aglomerate, acolo fiind prezenți sponsori, presa și o mare parte din oficiali.
În Miami, cei care s-au ocupat de cursă au venit cu ceva inovativ. Stadionul Hhard Rock a fost pus la dispoziția organizatorilor, iar invitații și vedetele prezente au acolo destul spațiu pentru a conversa cu piloții, care, de asemenea, nu mai sunt înghesuiți de aglomerația care se creează la final de cursă.
Max Verstappen a fost cel care s-a impus pe circuitul din Miami în 2022, urmat de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Campionul mondial a fost cel mai rapid și în cea de-a doua sesiune de antrenamente, după ce George Russell a scos cel mai bun timp în prima sesiune.
Citește și:

Red Bull domină startul de sezon în Formula 1. Verstappen și Perez au câștigat tot

Max Verstappen și Sergio Perez au câștigat câte două curse de fiecare în noul sezon al Formulei 1, iar lupta pentru titlul mondial pare să se dea între cei doi piloți de la Red Bull. Olandezul anticipa acest lucru, însă spune că principalul obiectiv este acela de a dezvolta un monopost cât mai rapid, tot ce vine pe deasupra fiind considerat ca un bonus. Mexicanul se descurcă mai bine cu prepoderență pe circuitele stradale, în timp ce colegul său preferă cursele normale.
"Știm că avem o mașină foarte rapidă, așa că e normal ca lupta să se dea între noi doi în acest moment. Nu este nimic nou. Între noi există o bună înțelegere și o relație la fel de bună.
Cred că amândoi ne dorim să ajutăm să avem un monopost mai bun și mai rapid, să încercăm să rămânem deasupra tuturor. Acesta este principalul obiectiv, iar ceea ce reușim pe pistă vine ca un bonus.
Cred că în unele curse ne descurcăm mai bine. Pentru Checo și stilul lui de a pilota, probabil că i se potrivește mai bine un circuit stradal. Mie personal nu îmi place acest gen de întreceri. Eu prefer mai degrabă șicanele rapide. Avem câteva circuite stradale în calendar, dar și curse normale", a spus Verstappen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo