Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Verstappen a reacționat, după ce publicul de la Miami l-a huiduit! Ce a spus dublul campion mondial

Alex Masgras

Actualizat 08/05/2023 la 15:01 GMT+3

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Miami, la finalul unei curse din care a plecat de pe locul 9. Înainte și după cursă, dublul campion mondial a fost huiduit de o parte importantă a publicului din Florida. Lider în clasamentul piloților după primele cinci etape, pe Verstappen nu îl deranjează reacția negativă a fanilor.

Max Verstappen

Credit imagine: Getty Images

Max Verstappen a câștigat duminică Marele Premiu de la Miami. Dublul campion mondial s-a impus pentru a doua oară la cursa din Florida. Anul acesta, pilotul Red Bull a fost nevoit să plece de pe locul 9, după o sesiune de calificări ratată, dar a reușit în cursa de duminică să obțină primul loc.
La prezentarea piloților dinaintea cursei, dar și la final, când a urcat pe prima treaptă a podiumului, Verstappen a fost huiduit de o parte importantă a publicului prezent în acest weekend la Miami. Întrebat la finalul cursei despre reacția fanilor, Max Verstappen a declarat că nu îl deranjează acest lucru atâta timp cât se află pe primul loc:
"Dacă eram în spate, nimeni nu ar fi reacționat. Cred că e normal când câștigi și lor nu le place cine câștigă. E ceva cu care sunt ok, atâta timp cât sunt pe primul loc. Cel mai important lucru pentru mine e că iau trofeul acasă și ei se duc acasă și pot avea... o seară liniștită", a declarat Max Verstappen, potrivit Sky Sports.
Citește și:

Max Verstappen: "Mereu mă simt de neînvins"

Chiar dacă a luat startul de pe poziția a noua, Max Verstappen a făcut o cursă superbă și a obținut a treia victorie din acest sezon din Formula 1. Dublul campion mondial a fost votat pilotul zilei de către fani, după o prestație de zile mari. Olandezul i-a depășit în același timp pe Charles Leclerc și Kevin Magnussen, după care a trecut de George Russell, Pierre Gasly, Carlos Sainz, Fernando Alonso și Sergio Perez.
După victoria de la Miami, Max Verstappen a declarat că se simte de neînvins în monopostul celor de la Red Bull, echipă care a câștigat toate cele cinci curse ale sezonului, chiar dacă weekend-ul de la Miami nu a fost perfect:
"Mereu mă simt de neînvins, dar se întâmplă uneori ca alți oameni să aibă o zi bună și să fie aproape de tine, să fie la fel de rapizi ca tine sau să fie în fața ta. Important este că încerc să fiu cât mai aproape de 100% de fiecare dată. Ziua de ieri (n.r. sâmbătă) nu a fost perfectă, așa că acest weekend nu a fost perfect, dar e un sezon lung și voi încerca să fiu cât mai aproape de perfecțiune", a mai spus Max Verstappen.
Max Verstappen se află pe primul loc în clasamentul piloților, cu 119 puncte. Pe locul al doilea se află Sergio Perez, coechipierul olandezului de la Red Bull, care are 105 puncte. Podiumul este completat de Fernando Alonso de la Aston Martin, care are 75 de puncte după primele cinci etape.
Formula 1 va lua o pauză săptămâna aceasta, dar va reveni cu trei weekend-uri consecutive în Europa. În perioada 19-21 mai va avea loc Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, urmând ca în weekend-ul 26-28 mai să se desfășoare Marele Premiu din Monaco. Seria de trei weekend-uri consecutive se va încheia cu Marele Premiu al Spaniei, programat în perioada 2-4 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo