Britanicul Lewis Hamilton a obținut a 91-a victorie a carierei la Eifel Grand Prix și a egalat astfel recordul lui Michael Schumacher. De șase ori campion mondial, Hamilton a profitat de problemele tehnice suferite de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas, cel care a început în pole position cursa și a condus pentru primele 13 tururi, pentru a intra în istorie.
A fost prima cursă la Nurburgring din ultimii șapte ani, însă evenimentul a fost marcat de probleme tehnice. Bottas, Alex Albon, Esteban Ocon și Lando Norris au fost forțați să se retragă.
Saftey car-ul prezent pe pistă cu 14 tururi rămase ar fi putut produce un final dramatic, dar Hamilton a condus bine și și-a asigurat victoria, în timp ce Daniel Ricciardo a încheiat pe locul trei, el fiind prezent pe podium pentru prima oară ca pilot Renault. Locul doi a fost ocupat de Max Verstappen de la Red Bull Racing.
Formula 1
Revoluție majoră în conducerea Ferrari! Italienii anunță că Mattia Binotto își va prezenta demisa
IERI LA 11:23

Clasamentul Eifel Grand Prix

Moment superb: Fiul lui Schumacher recunoaște recordul lui Hamilton

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a consemnat și el momentul special reușit de Hamilton. El i-a dăruit britanicului după cursă casca tatălui semn ca recunoaștere a recordului egalat.
Formula 1
Formula 1 - 2023: program complet și favoriți
IERI LA 09:13
Formula 1
Daniel Ricciardo revine la Red Bull! Ce poziție va ocupa pilotul australian în 2023
23/11/2022 LA 14:27