O posibilă mutare a lui Sebastian Vettel la Mercedes alături de Lewis Hamilton este din ce în ce mai dezbătută în lumea F1. Directorul echipei Red Bull, Christian Horner, a declarat că gestionarea dinamicii din echipa Vettel-Hamilton ar fi extrem de dificilă. Toate cele patru titluri ale lui Vettel au fost câștigate sub conducerea lui Horner la Red Bull, iar acum, directorul RB a evaluat posibila mutare a lui Vettel la Mercedes.
Sebastian gândește totul foarte profund. Dacă ar avea posibilitatea să meargă acolo, sunt sigur că ar analiza mult această șansă. Ceea ce a obținut în cariera lui de până acum este fenomenal, așa că, dacă ar decide să nu mai evolueze, ar putea chiar să-și ia un an sabatic dacă ar vrea. Are o familie tânără și este unul dintre cei mai de succes piloți din istoria sportului. Este încă foarte tânăr, încă la începutul anilor 30, este încă fenomenal de rapid.
Poate că Mercedes are nevoie de o durere de cap și vor să-l aibă pe el alături de Lewis. Pentru noi, va fi minunat să vedem asta, să asistăm la așa ceva. Din punct de vedere al echipei, e o responsabilitate uriașă. Însă Vettel este un pilot extraordinar și sunt sigur că se va gândi mult la următorul pas. Tot ce putem face noi este să-i dorim tot ce este mai bun. Cred că Formula 1 va avea de suferit dacă Vettel nu concurează.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42

Toto Wolff admite că Vettel ar putea ajunge la Mercedes

Șeful de la Mercedes, Toto Wolff, a admis că varianta Sebastian Vettel este una extrem de tentantă pentru Mercedes. Sebastian Vettel este în continuare în afara Formulei 1 pentru 2021 după ce a decis, de comun acord cu Ferrari, să nu fie semnat un nou contract. Ferrari l-a adus pe Carlos Sainz Jr, în timp ce McLaren mizează pe Daniel Ricciardo pentru sezonul viitor.
Una dintre variantele vehiculate a fost ca Vettel să meargă la Mercedes, campioana la constructori din ultimii 6 ani. Nu în locul lui Lewis Hamilton, cel pentru care singura variantă verosimilă era Ferrari, ci alături de englez.Wolff este bun prieten cu Vettel și recunoaște că existe multe argumente pentru o asemenea variantă. Asta chiar dacă David Coulthard, fostul pilot de la Williams, McLaren și Red Bull, consideră că ar fi o eroare mare din partea Mercedes să-l aducă pe Vettel.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43
Formula 1
De ce depinde prezența lui Lewis Hamilton în noul sezon de Formula 1! Pilotul, așteptat să se decidă
12/01/2022 LA 08:42