Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Verstappen își face un cadou de 2 milioane de euro, după ce a devenit campion mondial în Formula 1

Irina Aldea

Publicat 14/12/2021 la 18:51 GMT+2

Lewis Hamilton a fost la un pas de a cuceri al 8-lea titlu mondial al carierei, dar britanicul a pierdut dramatic această șansă, fiind depășit de Max Vertappen în ultimul tur al cursei de la Abu Dhabi. Pilotul Red Bull Racing a luat decizia de a se răsfăța cum se cuvine după succesul de duminică.

Max Verstappen

Credit imagine: Getty Images

Lewis Hamilton a fost la câteva tururi distanță de a deveni cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1, privind numărul de titluri mondiale. Britanicul a avut însă un mare ghinion pe finalul cursei de la Abu Dhabi, când conducea detașat, dar un accident al lui Nicholas Latifi (Williams) l-a adus pe Max Verstappen în roata sa, iar olandezul a reușit să se impună după o depășire survenită în ultimul tur.
Rezultatul a fost dezamăgitor pentru Hamilton și echipa sa, dar zarurile au fost aruncate. Controversele din jurul deciziilor comisarilor la finalul cursei de pe circuitul Yas Marina planează în continuare și probabil Mercedes își va căuta dreptatea la TAS, dar șansele de izbândă sunt minime.

Cum a ales Max Verstappen să se răsfețe după ce a cucerit titlul mondial în Formula 1

Max Verstappen a încasat în 2021 peste 37 de milioane de euro, iar spaniolii de la AS transmit că olandezul se va răsfăța cum se cuvine în finalul anului. Noul campion din Formula 1 își va adăuga în colecția de automobile de lux un model nou-nouț, estimat la 2 milioane de euro. Este vorba despre noul model Aston Martin Valkyrie.
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie este o mașină sport hibridă care va fi produsă începând cu 2023 în doar 150 de exemplare și este construită de producătorul britanic de automobile în colaborare cu Red Bull Racing. Super-bolidul care va ajunge în garajul lui Verstappen poate fi utilizat atât ca mașină de curse, cât și pe drumurile publice, în mod legal. Ca specificații, hypercarul este dotat cu un motor V12 Cosworth și are 1155 de cai putere.
Aston Martin Valkyrie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo