Pilotul de 24 de ani a încheiat a doua sesiune de antrenamente pe locul al patrulea, la șapte zecimi distanță de Carlos Sainz, care a ocupat prima poziție. Lewis Hamilton s-a aflat în spatele colegului său, la nouă zecimi de pilotul spaniol de la Ferrari.
Timpii înregistrați de cei doi britanici nu emit pretenții la câștigarea cursei, așa cum și-ar fi imaginat echipa nemțească, Russell și Hamilton fiind la o distanță considerabilă de monoposturile Red Bull și Ferrari. Tânărul venit de la Williams sezonul acesta a analizat sesiunea de antrenamente a echipei sale.
Marele Premiu al Franței
Mattia Binotto a vorbit despre accidentul lui Leclerc din MP al Franței. Ce a spus șeful Ferrari
26/07/2022 LA 10:09
"E mult de analizat. Cred că ritmul nostru cu rezervorul plin a fost probabil mai bun decât cel cu rezervorul golit, deci trebuie să ne asigurăm că ne optimizăm mâine, pentru a fi siguri că nu există mașini de mijloc între noi și primii patru, iar apoi vom vedea ce vom face duminică.
Dar cred că Ferrari s-a chinuit puțin mai mult decât noi, Max a părut foarte rapid ca de obicei, deci e muncă de făcut", a declarat Russell, citat de site-ul oficial Formula 1.
Pilotul britanic a fost întrebat de noile îmbunătățiri aduse mașinii și dacă acestea i-au ajutat să se apropie de rivalele lor, iar răspunsul lui a fost clar: "Trebuie să vedem exact datele.
Credem că da, dar toată lumea își îmbunătățește mașina, aduce în continuare modernizări iar toată grila merge înainte, deci chiar dacă găsim timp, rivalii noștri găsesc și ei timp, deci uneori nu este simplu de văzut pe graficul tururilor."

Mercedes vrea o victorie nesperată pe Paul Ricard

Russell a vorbit și despre posibilitatea ca unul dintre piloții Mercedes să câștige Grand Prix-ul Franței și a fost întrebat dacă își vede echipa drept outsider în acest weekend.
"Outsider este probabil un fel a spune. Probabil suntem puțin în urmă cu ritmul decât am fi sperat. E muncă de făcut în seara asta la fabrică, dar niciodată să nu spui niciodată", a declarat britanicul la finalul antrenamentelor de ieri.
Astăzi vor avea loc calificările pentru Grand Prix-ul Franței, de la ora 17:00.
Marele Premiu al Franței
Prima reacție a lui Leclerc, după accidentul din MP al Franței. Monegascul, foarte dur cu el
24/07/2022 LA 15:42
Marele Premiu al Franței
MP al Franței | Verstappen câștigă cursa de la Paul Ricard și se distanțează în clasamentul general
24/07/2022 LA 11:14