Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, este convins că lupta dintre Charles Leclerc și Max Verstappen se va da până în ultima etapă, cea de la Abu Dhabi. După primele cinci curse ale sezonului, pilotul celor de la Ferrari are un avantaj de 19 puncte în clasamentul piloților, dar distanța a fost micșorată de victoriile lui Verstappen de la Imola și Miami.
Chiar dacă există toate șansele ca lupta să fie una lungă, până în ultima clipă, Horner spera totuși ca evenimentele de anul trecut, din lupta cu Lewis Hamilton, să nu se mai repete:
"Uitați, mai este un drum lung și este foarte strâns cu Ferrari. Au fost câteva curse grozave. Putem vedea că există un mare respect între Charles și Max, se bucură de duel, se poate observa asta.
Marele Premiu al Spaniei
Șeful Red Bull se teme de trădare. Aston Martin bănuită că a ”clonat” monopostul RB18
21/05/2022 LA 07:43
Speram să nu avem un nou sezon la fel de strâns ca cel de anul trecut, dar se pare că și în acesta se va da totul până la final", a declarat Horner, potrivit Daily Mail.

Următoarea cursă va avea loc în Spania

După un weekend liber, "Marele Circ" revine în Europa, cu Marele Premiu al Spaniei. Înaintea acestui weekend, Horner se teme de faptul că virajele rapide de la Barcelona vor avantaja monopostul Ferrari, asta după ce circuitul de la Miami i-a avantajat pe cei de la Red Bull.
Cu o victorie în Spania, acolo unde a câștigat și prima sa cursă din Formula 1, în 2016, Max Verstappen ar ajunge la 24 de victorii, ceea ce înseamnă că are șansa de a îi depăși în acest clasament pe Nelson Piquet și Nico Rosberg.
Marele Premiu al Spaniei se va desfășura în perioada 20-22 mai 2022.
Marele Premiu al Marii Britanii
Bernie Ecclestone, despre prestațiile lui Lewis Hamilton: "Nu pare să fie deranjat că pierde"
27/06/2022 LA 13:30
Formula 1
Nikita Mazepin, încrezător că poate reveni în Formula 1: "Am încredere că în viitor va fi posibil"
26/06/2022 LA 10:02