Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Horner, convins că lupta dintre Verstappen și Leclerc se va da până în ultima etapă

Alex Masgras

Publicat 16/05/2022 la 19:24 GMT+3

Charles Leclerc are un avantaj de 19 puncte în fața lui Max Verstappen după primele cinci curse ale sezonului din Formula 1. Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, este convins că lupta se va da le fel ca în sezonul trecut, adică până la cursa din Abu Dhabi.

Chris Horner scruta la pista dalla sua postazione durante le prove libere del GP Bahrain 2022

Credit imagine: Getty Images

Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, este convins că lupta dintre Charles Leclerc și Max Verstappen se va da până în ultima etapă, cea de la Abu Dhabi. După primele cinci curse ale sezonului, pilotul celor de la Ferrari are un avantaj de 19 puncte în clasamentul piloților, dar distanța a fost micșorată de victoriile lui Verstappen de la Imola și Miami.
Chiar dacă există toate șansele ca lupta să fie una lungă, până în ultima clipă, Horner spera totuși ca evenimentele de anul trecut, din lupta cu Lewis Hamilton, să nu se mai repete:
"Uitați, mai este un drum lung și este foarte strâns cu Ferrari. Au fost câteva curse grozave. Putem vedea că există un mare respect între Charles și Max, se bucură de duel, se poate observa asta.
Speram să nu avem un nou sezon la fel de strâns ca cel de anul trecut, dar se pare că și în acesta se va da totul până la final", a declarat Horner, potrivit Daily Mail.

Următoarea cursă va avea loc în Spania

După un weekend liber, "Marele Circ" revine în Europa, cu Marele Premiu al Spaniei. Înaintea acestui weekend, Horner se teme de faptul că virajele rapide de la Barcelona vor avantaja monopostul Ferrari, asta după ce circuitul de la Miami i-a avantajat pe cei de la Red Bull.
Cu o victorie în Spania, acolo unde a câștigat și prima sa cursă din Formula 1, în 2016, Max Verstappen ar ajunge la 24 de victorii, ceea ce înseamnă că are șansa de a îi depăși în acest clasament pe Nelson Piquet și Nico Rosberg.
Marele Premiu al Spaniei se va desfășura în perioada 20-22 mai 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo