Chadwick Boseman a decedat la doar 43 de ani din cauza cancerului la colon. El era mai ales cunoscut pentru rolul jucat în Black Panther, unul dintre cele mai bine primite filme din ultimii ani.
”Vreau să dedic această victoria lui Chadwick. Ce a reușit el și ce a lăsat în urmă este incredibil pentru mine. A inspirat o generație întreagă de tineri de culoare și le-a oferit un supererou la care se puteau uita cu admirație. Odihnește-te în putere, prietenul meu”, a scris Hamilton pe Twitter.
Lewis Hamilton a scos timpul de 1 min și 43 sec - 225/1000 la antrenamentele libere de la Marele Premiu al Belgiei. Britanicul l-a întrecut pe francezul Esteban Ocon de la Renault (230/1000) și pe compatriotul său Lando Norris de la McLaren (386/1000).
Formula 1
Raul Jimenez, back in business! Primul gol al mexicanului după accidentarea teribilă suferită la cap
ACUM 20 ORE

Serena Williams a avut și ea un mesaj pentru Chadwick Boseman

You brought millions and millions of people together to be entertained, educated, to see ourselves, make us laugh, smile, and feel empowered. Thank you. Chadwick forever.
Nu doar Lewis Hamilton a avut un mesaj de transmis cu ocazia decesului celebrului actor. Și Serena Williams a ținut să-și exprime recunoștința. Tenismena din SUA a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: ”Ai unit milioane și milioane de oameni pe care i-ai distrat și educat, i-ai învățat să se vadă cu adevărată, i-ai făcut să râdă și să zâmbească. I-ai făcut să se simtă puternici. Mulțumesc. Chadwick pentru totdeauna”.
Formula 1
Cursă incredibilă în Marele Premiu de Formula 1 de la Soci. Ploaia a decis învingătorul
ACUM 20 ORE
Formula 1
Lando Norris, primul pole position din carieră, la Soci! Verstappen pleacă din ultima poziție
IERI LA 15:22