Red Bull a decis că performanțele lui Albon nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în cele 18 luni de când este pilotul echipei, în consecință nu se justifică ocuparea acestuia a unuia din monoposturile team-ului austriac. Locul său va fi luat de Sergio Perez, care a fost preferat în locul unui alt pilot cu experiență, Nico Hulkenberg.
Pentru Perez, care are în spate o carieră de un deceniu în F1, este la prima șansă ce i se oferă la volanul unui monopost cu adevărat performant.
El a fost în pericol de a-și pierde locul în Formula 1, după ce echipa Racing Point a decis să îl înlocuiască cu quadruplul campion mondial Sebastian Vettel, care a semnat un contract pe trei ca partener al lui Lance Stroll, fiul proprietarului echipei, Lawrence Stroll.
Grand Prix des Etats-Unis
Max Verstappen, victorie la limită în fața lui Lewis Hamilton în Marele Premiu al Statelor Unite
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957737.jpg

Sergio Perez rămâne în formula 1! Mexicanul a semnat cu Red Bull Racing

Perez a ratat două curse în vară, după ce a contractat coronavirusul, dar a terminat pe locul patru în clasamentul piloților în spatele lui Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Max Verstappen.
Victoria sa din Bahrain a venit după o cursă remarcabilă în care a fost ultimul după primul tur în care fusese acroșat de Charles Leclerc, de Ferrari. Mexicanul a revenit și a câștigat, beneficiind de problemele care i-ai scos din cursă pe George Russell și pe Valtteri Bottas.
Perez a mai obținut sezonul acesta un loc secund în Marele Premiu al Turciei, cursa din noiembrie desfășurată aproape integral pe ploaie.
Mediafax
Formula 1
Valtteri Bottas, victorie în MP al Turciei. Verstappen trece peste Hamilton în clasamentul general
10/10/2021 LA 14:03
Formula 1
Șefii din Formula 1 au definitivat calendarul finalului de sezon! Premieră absolută în "Marele Circ"
30/09/2021 LA 11:46