Formula 1 va acorda un nou premiu începând cu acest sezon. Pentru prima oară în istorie, pilotul cu cele mai multe depășiri de pe întreaga durată a Campionatului Mondial de Formula 1 va fi premiat la finalul sezonului. Acest lucru vrea să stimuleze piloții și să aducă un plus de dinamism curselor din "Marele Circ", dar și să îi răsplătească pe piloți pentru deciziile curajoase din timpul curselor.
Primul premiu pentru cele mai multe depășiri va fi oferit la finalul acestui sezon, iar după 11 curse, pilotul care se află pe primul loc în acest clasament este pilotul celor de la Aston Martin, Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial în Formula 1.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Formula 1
Max Verstappen: "Ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga 7-8 titluri mondiale"
24/01/2022 LA 16:48

Formula 1 revine în acest weekend cu Marele Premiu al Belgiei

După pauza de vară, Formula 1 revine cu Marele Premiu al Belgiei în acest weekend. După o cursă nebună pe Hungaroring, cu ploaie, abandonuri și Esteban Ocon câștigător surprinzător, fanii Formulei 1 pot avea parte de ceva asemănător și în acest weekend, deoarece prognoza meteo anunță precipitații pe circuitul de la Spa-Francorchamps.
În acest weekend se va da o nouă luptă între Lewis Hamilton (Mercedes) și Max Verstappen (Red Bull), principalii candidați la titlu. După un Mare Premiu al Ungariei dezamăgitor, echipa lui Christian Horner caută să își ia revanșa în Belgia. Lewis Hamilton conduce în clasamentul piloților cu 195 de puncte, fiind urmat de Max Verstappen, care are 187 de puncte.
Cursa din sezonul trecut a fost câștigată de Lewis Hamilton, în timp ce pe locul doi s-a clasat colegul său de la Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas. Podiumul a fost încheiat de Max Verstappen, rivalul lui Lewis Hamilton din acest an la titlu.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42