"Absolut. De câte ori ai oportunitatea să pilotezi cu nr. 1? Ar fi bine şi pentru campania merchandise să ştiţi. Aşa că ar fi inteligent să fac asta", a declarat Verstappen la Sao Paulo, unde duminică are loc Marele Premiu al Braziliei pe circuitul de la Interlagos.
CITEŞTE ŞI:
LEWIS HAMILTON AR PUTEA FI PENALIZAT CU 5 LOCURI PE GRILA DE START LA MARELE PREMIU AL BRAZILIEI
Formula 1
Max Verstappen va avea un nou coleg la Red Bull! "Va veni, chiar dacă nu a semnat încă"
19/11/2022 LA 13:47

Din 2014, fără numărul "1" în Formula 1

Un monopost cu nr. 1 a fost văzut ultima oară în Formula 1 cu prilejul sezonului 2014, anul următor după ce germanul Sebastian Vettel a câştigat al patrulea său titlu mondial cu Red Bull. Din 2015, titlurile au fost cucerite de Lewis Hamilton şi de NNico Rosberg.
Lewis Hamilton, septuplu campion mondial, a concurat însă cu nr. 44, în timp ce Nico Rosberg, campionul mondial din 2016, s-a retras imediat după succesul său.
Verstappen are un avans de 19 puncte faţă de Hamilton, înaintea ultimelor patru curse ale sezonului, inclusiv cea de duminică de la Interlagos.
Olandezul se aşteaptă însă că lupta va continua până în ultimul moment: "În patru curse multe lucruri se pot întâmpla. Arătăm bine, dar totul se poate schimba foarte rapid. Am avut deja un avantaj mai mare în clasament, dar a dispărut după două curse".
Totuşi, Verstapppen nu mai poate fi depăşit la numărul de curse câştigate (9), în timp ce Lewis Hamilton a strâns doar cinci, jumătate din media victoriilor sale începând cu 2014.
Sursă: Agerpres
Formula 1
Verstappen și Perez sunt "la cuțite"! "Checo" a explodat, după gestul olandezului de la Interlagos
15/11/2022 LA 08:56
Formula 1
Pilotul care vrea să-l detroneze pe Verstappen în sezonul viitor! "Putem să ne luptăm cu Red Bull"
11/11/2022 LA 13:20