Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tom Brady și-a anunțat retragerea din fotbalul american: "De data asta e pe bune"

Alex Masgras

Publicat 01/02/2023 la 16:24 GMT+2

Tom Brady a anunțat că se retrage din fotbalul american. Quarterback-ul celor de la Tampa Bay Buccaneers își anunțase retragerea și la finalul sezonului trecut, decizie asupra căreia a revenit după câteva săptămâni. De data aceasta, cel care a câștigat de șapte ori Super Bowl a anunțat că de data aceasta retragerea este definitivă.

Tom Brady erklärt seinen Rücktritt

Credit imagine: Getty Images

Tom Brady, considerat cel mai bun quarterback din istoria NFL, și-a anunțat miercuri retragerea din fotbalul american. În vârstă de 45 de ani, Brady anunțase și în urmă cu un an că își încheie cariera, dar a revenit asupra deciziei după câteva săptămâni.
"Voi trece direct la subiect. Mă retrag, de data asta e pe bune. Știu că acest proces a fost unul important ultima oară așa că atunci când m-am trezit am decis să înregistrez și să aflați de la mine primii.
Nu va fi ceva lung. Ai la dispoziție un singur eseu emoționant despre retragere, iar eu l-am folosit deja anul trecut. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru fiecare moment în care m-ați susținut", a spus Tom Brady într-un videoclip postat pe contul său de Twitter.

Tom Brady și-a anunțat retragerea din fotbalul american

Potrivit ESPN, Tom Brady a anunțat echipa că se va retrage la ora 6 dimineața. Ultimul sezon a fost și primul sezon al lui Tom Brady cu un record negativ în NFL, cu 8 victorii și 9 înfrângeri. În total, Brady a evoluat 23 de sezoane în NFL.
Tom Brady este jucătorul cu cele mai multe titluri, câștigând de 7 ori Super Bowl (6 titluri cu New England Patriots și 1 titlu cu Tampa Bay Buccaneers). De asemenea, Tom Brady deține și recordul de cel mai bun jucător al finalei, fiind declarat MVP în Super Bowl de 5 ori.
Ultima partidă a lui Tom Brady a fost cea dintre Tampa Bay Buccaneers și Dallas Cowboys, câștigată de echipa din Texas cu 31-14, partidă care a făcut parte din wildcard-ul play-off-ului NFL.
Sezonul din NFL se va încheia pe 13 februarie, atunci când Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs se vor întâlni în Super Bowl pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo