Ediția 2022 a Super Bowl-ului, câștigată duminică de Los Angeles Rams în fața formației Cincinnati Bengals (23-20), a înregistrat un număr mediu de telespectatori de 112,3 milioane în Statele Unite, acesta fiind cel mai bun rezultat din ultimele cinci ediții ale partidei care are ca miză trofeul Vince Lombardi, rezervat campioanei Ligii profesioniste de fotbal american (NFL).
Rețeaua NBC, care difuzează Super Bowl-ul în SUA, a avut o medie de 101,1 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane și 11,2 milioane de urmăritori pe platformele online, conform ultimelor date furnizate de NFL.
Los Angeles Rams a obținut victorie printr-un touchdown reușit de Cooper Kupp cu 85 de secunde înainte de finalul jocului, după ce Bengals a condus cu 20-16.
NFL
Tom Brady s-a răzgândit! Starul Tampa Bay Buccaneers revine în NFL pentru încă un sezon
14/03/2022 LA 07:56
Aceasta este cea mai bună medie de telespectatori de la ediția 2017 a Super Bowl-ului, în care New England Patriots a învins formația Atlanta Falcons, meci urmărit de 113,7 milioane de fani.
Super Bowl-ul 2021, câștigat de Tampa Bay Buccaners, a avut cu 10% mai puțin telespectatori față de meciul disputat anul acesta pe stadionul SoFi din Los Angeles.
Spectacolul muzical desfășurat în pauza meciului dintre Rams și Bengals, susținut de artiști hip hop precum Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem sau 50 Cent, a înregistrat de asemenea o medie impresionantă de 103,4 milioane de telespectatori, potrivit Agerpres.
Citește și:

ODELL BECKHAM JR, GHETE DE 200.000 DE $

Odell Beckham Jr. a fost vedeta serii la Super Bowl, acesta etalând o pereche de ghete care valorează 200.000 de dolari. Prețul exorbitant este dat de cele 1.494 de diamante albe strălucitoare care au fost instalate pe sigla de la Nike a ghetelor sale.
Odell Beckham Jr. a început perfect Super Bowl-ul, reușind primul touch-down al partidei, dar ghnionul l-a lovit ulterior. Acesta a suferit o accidentare serioasă la genunchi și nu a mai putut intra pe teren. Aceasta este a 2-a accidentare de acest gen în doi ani consecutivi pentru Odell, ceea ce ridică mari semne de întrebare privind viitorul său.
Conform presei americane, accidentarea a survenit din cauza gazonului artificial. Mai mult de jumătate dintre echipele din NFL au gazon artificial, iar în ultima vreme jucătorii au cerut insistent interzicerea acestei suprafețe.
NFL
Los Angeles Rams, campioană în NFL, după o finală dramatică cu Bengals! Swow fabulos la pauză
14/02/2022 LA 05:50
Fotbal American
Los Angeles Rams, favorită în Super Bowl 2022
11/02/2022 LA 10:30