Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rihanna urcă pe scenă la pauza Super Bowl! Primul concert după o pauză de 6 ani

Bianca Dumitru

Publicat 10/02/2023 la 10:19 GMT+2

Rihanna este artistul care va susține concertul din pauza Super Bowl 2023. Evenimentul va avea loc duminică, 12 februarie, cele două echipe care se vor duela în finala NFL fiind Kansas City Chiefs şi Philadelphia Eagles.

Rihanna

Credit imagine: Getty Images

Kansas City Chiefs şi Philadelphia Eagles vor disputa finala ligii profesioniste de fotbal american, Super Bowl-ul, pe data de 12 februarie, la Glendale (Arizona).
Kansas City Chiefs va disputa al cincilea Super Bowl din istoria sa, în timp ce pentru Philadelphia Eagles, cea mai bună echipă a sezonului regulat, care are în palmares un titlu de campioană, cucerit în 2017, aceasta va fi a patra apariție în finala NFL.
Meciul durează de obicei aproximativ trei ore și jumătate, cu o pauză de 30 de minute, în care o vedetă pop de top urcă pe scenă pentru a susține un spectacol în fața suporterilor prezenți.
În acest an, artistul ales este Rihanna, care nu a mai susținut niciun turneu și nu a mai lansat niciun album din 2016. Vedeta s-a concentrat în ultimii ani pe brandul ei de fashion și pe viața personală.
Recent, Rihanna a lansat o nouă melodie, care se află pe coloana sonoră a filmului Wakanda Forever. Single-ul "Lift Me Up" a fost nominalizat la Oscar.
Fanii artistei speră ca spectacolul de la Super Bowl al cântăreței de 34 de ani să marcheze o revenire muzicală a acesteia.
Rihanna s-a arătat foarte emoționată înainte de concertul pe care urmează să-l susțină, spunând că va încerca să fie reprezentanul imigranților și al femeilor de culoare din toată lumea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo