În prezent, fundașul celor de la Hannover, din 2.Bundesliga, se află în carantină la domiciliu, în timp ce ceilalți jucători și membrii staff-ului tehnic vor fi testați în următoarele ore.
Directorul sportiv al celor de la Hannover, Gerhard Zuber, a vorbit despre situația actuală de la club:
"Timo s-a comportat exemplar. Inițial, nu a prezentat vreun simptom specific coronavirusului. La un moment dat a decis să-și facă testul când a realizat că a fost la un eveniment alături de o persoană infectată. Atunci a aflat că a contactat și el virusul.", a spus Zuber.
2. Bundesliga
Fază nemaivăzută în fotbal. Penalty acordat după ce o rezervă nu a lăsat o minge să iasă din teren
26/10/2019 LA 15:32
Până când jucătorii și cei din staff vor fi testați, acțiunile cu presa vor fi suspendate, iar antrenamentele vor fi închise publicului și jurnaliștilor. Cu toate acestea, meciul dintre Hannover și Dynamo Dresden, programat duminică, se va desfășura în condiții normale.
Potrivit site-ului oficial al celor de la Hannover, Hubers s-a infectat cu Covid-19 în timpul unui eveniment desfășurat sâmbătă seară. În plus, oficialii clubului susțin că fundașul nu a luat contact cu coechipierii săi în această săptămână.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE