Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dragoș Nedelcu, trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2022 la 09:58 GMT+2

Dragoș Nedelcu a fost împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, însă nu a reușit să se impună în echipa lui Christian Preuser. Românul ar putea reveni în Liga 1 în această iarnă, antrenorul dând de înțeles că nu este mulțumit de prestațiile sale.

Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf)

Credit imagine: Getty Images

Dragoș Nedelcu a fost trimis în vara anului 2021 la Fortuna Dusseldorf, sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon. Fotbalistul de 24 de ani nu a reușit să-i impresioneze pe nemți, adunând abia 10 apariții în tricoul echipei din a doua ligă a Germaniei.
La cea mai recentă partidă disputată de Fortuna, Nedelcu nu a fost nici măcar inclus în lot, iar jurnaliștii l-au întrebat pe antrenorul Christian Preuser care este situația românului. Tehnicianul nu a spus concret dacă echipa se va despărți sau nu de el, însă a dat de înțeles că nu este mulțumit de prestațiile sale.
"Am dorit să evaluăm totul în timpul pauzei competiționale, iar impresiile pe care ni le-au lăsat cei doi (n.r. Dragoș Nedelcu și Leonardo Koutris) în amicalul cu Freiburg au contat în decizia de a nu-i lua în lot", a spus Preuser, citat de publicația germană Rheinische Post.
Dragoș Nedelcu a fost criticat în presa din Germania și la finalul anului trecut, când jurnaliștii l-au considerat vinovat pentru golul încasat de Dusseldorf în meciul cu Sandhausen:
"Puteți să spuneți ce vreți, dar Dragoș Nedelcu nu este fundaș central, iar asta s-a văzut în multe situații. A avut mereu probleme mari în duelurile fizice, unde a stat foarte slab. La golul lui Sandhausen, s-a lăsat dominat ca un amator", au scris cei de la Rheinische Post.
Împrumutul lui Nedelcu este valabil până la finalul actualei stagiuni, când nemții au posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru două milioane de euro. Acest scenariu are, însă, șanse minime să se îndeplinească, fotbalistul fiind mai aproape de revenirea în Liga 1.
Citește și:

Remiză pentru FCSB în singurul amical din această iarnă

FCSB a terminat la egalitate cu CS Mioveni, 0-0, sâmbătă, la Buftea, într-un meci de pregătire, potrivit canalului de YouTube al clubului.
La singura partidă amicală jucată de ''roș-albaștri'' în această iarnă, antrenorul Anton Petrea a folosit echipa: Andrei Vlad (Ştefan Târnovanu, 46; Alexandru Maxim, 86) - Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Denis Haruț (Valentin Crețu, 75) - Adrian Șut (Risto Radunovic, 75) - Răzvan Oaidă (Andrei Cordea, 46), Darius Olaru (căpitan; Matei Tănasă, 86) - Octavian Popescu (Valentin Gheorghe, 46), Claudiu Keșeru (Ianis Stoica, 46), Florinel Coman (Andrei Burlacu, 67).
FCSB, ocupanta locului 2 în clasamentul din Liga 1, va juca primul meci oficial din acest an contra campioanei CFR Cluj, pe 23 ianuarie, la București, o partidă contând pentru etapa a 22-a a campionatului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo