Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un român, aproape de transferul carierei la 24 de ani! E dorit de un club de tradiție din Germania

Bianca Dumitru

Actualizat 24/06/2023 la 09:23 GMT+3

Alexandru Dobre este aproape de a prinde un transfer de top. Românul de 24 de ani care a atras toate privirile în campionatul Portugaliei este dorit de Schalke, în liga a doua germană.

Alexandru Dobre (dreapta)

Credit imagine: Getty Images

Alexandru Dobre a adunat prestații foarte bune, în sezonul recent încheiat, în tricoul celor de la Famalicao, echipă la care a fost împrumutat de Dijon.
Portughezii nu vor să activeze clauza de transfer definitiv, care se ridică la 600.000 de euro, astfel că românul ar urma să se întoarcă în Franța.
Echipa sa, cu care mai are contract până în 2024, a retrogradat în liga a treia și ar putea să renunțe la Dobre de acum pentru a încasa o sumă de bani în schimbul lui.
Fotbalistul de 24 de ani este dorit în Germania, la Schalke, echipă care a încheiat sezonul pe locul 17 în clasamentul din Bundesliga, retrogradând în liga secundă.
"Schalke este interesată de transferul lui Alexandru Dobre. Fotbalistul de 24 de ani este sub contract cu FC Dijon și este cotat la 1,5 milioane de euro. Românul evoluează în banda stângă și are două selecții la echipa națională", au scris jurnaliștii publicației Recklinghaeuser-Zeitung.
Citește și:

Alex Dobre, aproape de transferul carierei

În sezonul recent încheiat, Alexandru Dobre a fost împrumutat în Portugalia, la Famalicao, unde a avut prestații pentru care a fost lăudat de jurnaliști. Românul a reușit 3 goluri și 3 pase decisive în 20 de partide.
Dobre a fost transferat în vara anului 2020 de Dijon de la Bournemouth în schimbul sumei de 1,1 milioane de euro. Fotbalistul a fost legitimat în perioada 2016-2020 în Anglia, la echipa U21 a lui Bournemouth.
Internaționalul de tineret a mai fost împrumutat de-a lungul timpului la Bury, Rochdale, Yeovil Town și Wigan. Românul este acum cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
În vara anului 2021, Alex Dobre a fost în lotul României la Jocurile Olimpice. Fotbalistul român a fost titular în toate cele trei partide din grupă, contra celor din Honduras (1-0), Coreea de Sud (0-4) și Noua Zeelandă (0-0).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo