Liverpool nu va face achiziții sonore, bugetul clubului fiind drastic afectat de pandemia de coronavirus și de eliminarea prematură din Champions League. Astfel, pentru a putea întări echipa în zonele vulnerabile, Klopp e nevoit să vândă.
Shaqiri și Lallana au anunțat deja că nu vor mai continua pe Anfield, dorind să meargă undeva unde să evolueze constant, iar potrivit As pe lista de transferuri se află și Origi, Lovren, Grujic și Harry Wilson. Informația nu e nouă, englezii dezvăluind de două săptămâni că stafful tehnic al lui Liverpool i-a anunțat pe respectivii jucători că sunt vizați pentru o mutare de pe Anfield.

Keita, la un pas să fie pus de Klopp pe lista de transferuri a lui Liverpool

Premier League
Darwin Nunez și-a cerut scuze după gestul din meciul cu Crystal Palace! Mesajele postate de atacant
ACUM O ZI
Sursa citată prezintă însă o informație în premieră: Klopp a fost extrem de tentat să îl pună și pe Naby Keita pe lista de transferuri. Mijlocașul central din Guineea a fost marele pariu al neamțului în urmă cu două sezoane, când a plătit pentru achiziționarea lui nu mai puțin de 60 de milioane de euro lui Leipzig.
În prima stagiune, Keita a avut probleme medicale și s-a vorbit că nu s-a adaptat încă, dar nici în actualul sezon nu a reușit să convingă, cu mențiunea că din nou a fost sâcâit de câteva accidentări.
Ca atare, Keita a apărut doar în 9 partide din Premier League în acest sezon, iar Klopp s-a gândit serios să îl vândă. În cele din urmă, a renunțat la această variantă, decizând să îi mai dea o șansă mijlocașului, mai ales că un transfer acum ar fi fost făcut în pierdere, cota jucătorului scăzând destul de mult, iar interesul pentru el fiind mic.

Liverpool strânge bani pentru transferul lui Adama Traore

Jurgen Klopp s-a interesat de mai bine de un an de transferul lui Timo Werner, dar în cele din urmă atacantul lui Leipzig a ajuns la Chelsea, care a confirmat oficial mutarea astăzi.
Pentru "cormorani" variantele Coutinho și Dembele (împrumuturi de la Barcelona) par să fi căzut și ele, astfel că marele pariu al germanului de pe banca viitoarei campioane a Angliei e Adama Traore, notează As. De asemenea, germanul îl place mult și pe Ruben Neves, tot de la Wolves, fotbalist care ar da mult echilibru la mijlocul terenului. Totuși, în acea zonă Liverpool e acoperită, astfel că prioritatea numărul unu rămâne Adama Traore.
Dar negoecierile cu Wolverhampton sunt anevoioase, în condițiile în care Liverpool nu dispune de un buget de transferuri consistent, iar pretențiile oficialilor "lupilor" sunt foarte mari pentru fotbalistul care a "explodat" în această stagiune.
Liverpool revine în weekend în Premier League, cu o confruntare de zile mari: cu marea rivală, Everton. Derby-ul de pe Goodison Park va fi în direct pe Eurosport 1 duminică, de la ora 21:00.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Darwin Nunez a provocat haos la primul meci pe Anfield! Fanii l-au amenințat cu moartea pe Andersen
IERI LA 19:06
Premier League
Jurgen Klopp a reacționat hotărât după eliminarea lui Darwin Nunez la primul meci le Anfield
IERI LA 05:36