Fie că este vorba de predicții tenis, fotbal, baschet, hochei sau orice alt sport care te pasionează, nu trebuie să devii obligatoriu un atlet cunoscut pentru a câștiga bani pe seama lui, ci te poți orienta și către pariuri sportive pentru a-l face să devină profitabil pentru tine. Iată opt sfaturi pe care ai putea să le pui în practică pentru a-ți începe carierea de parior.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga bani din pariurile sportive?

#1 Învață, învață, învață!
Cupa Mondială FIFA
Reacția unui jucător al Arabiei Saudite când a fost întrebat de bonusul uriaș oferit de prințul
ACUM 14 MINUTE
Ai mai multe șanse să câștigi la pariuri sportive dacă cunoști foarte bine jocul pe care pariezi. La fel ca în cazul pokerului, un profesionist care și-a făcut o carieră din pasiunea sa nu se lasă la voia întâmplării și nu joacă doar în turnee, ci studiază și aprofundează ori de câte ori are ocazia.
#2 Stabilește-ți un buget
Este bine să știi de la început când îți permiți să continui și când trebuie să te oprești. De aceea, nu paria niciodată fără să-ți fi stabilit dinainte un buget săptămânal, lunar sau bilunar pentru pariuri. Uneori câștigi, iar alteori pierzi. Important este să nu te lași dus de val, ajungând la un moment dat la concluzia că trebuie să faci sacrificii financiare ca să continui.
#3 Nu cumpăra ponturi de la “experți”
Una este să studiezi, să te informezi, să te alături chiar unui club ai cărui membri sunt fani ai pariurilor sportive și să împărtășești cu ei experiențele tale și alta este să te încrezi în orice persoană care afirmă că a descoperit secretul succesului și ți-l vinde pe o anumită sumă de bani. Nu există nicio formulă magică ce îți poate garanta câștigul la pariuri și chiar dacă s-ar descoperi la un moment dat una, casele de pariuri cu siguranță ar găsi o metodă de a combate punerea ei în practică.
#4 Concentrează-te pe un singur joc
Sportul preferat contează mai puțin. Dar dacă ai unul, concentrează-te pe el și doar pe el dacă vrei să-ți faci o carieră din pariuri sportive! Nu este imposibil, dar este dificil să câștigi chiar și pariind mereu pe același sport. Iar cu cât îți lărgești sfera de interese, cu atât scad și șansele de câștig.
#5 Nu te pripi niciodată
Învață statistică, specializează-te în metode de a calcula probabilități și nu paria niciodată înainte să evaluezi profitabilitatea pariului pe care îl faci. Nu toate pariurile au aceeași valoare și dacă nu joci doar din plăcere, este important să te concentrezi doar pe cele care contează cu adevărat!
#6 Joacă la cele mai bune case de pariuri
Există o mulțime de case de pariuri licențiate în România unde poți să-ți încerci norocul. Betano, Superbet, Unibet sau Fortuna sunt doar patru dintre ele. De aceea, studiază regulile fiecăreia dintre ele, analizează valoarea bonusurilor, află care sunt cerințele pentru a putea începe să pariezi și în final alege-o pe cea care ți se potrivește.
#7 Fii mereu stăpân pe situație
Doar un om puternic își poate face o carieră din pariuri sportive sau jocuri de noroc. Dependența este o boală, iar linia de graniță dintre pasiune și obsesie este una foarte fină. Așa că nu paria niciodată mai mult decât îți permiți și nu face compromisuri mizând doar pe noroc. Șansele să câștigi o avere la pariuri sportive, fără muncă și studiu, sunt aproximativ la fel de mari cu obținerea potului cel mare la 6 din 49. De aceea rămâi cu picioarele pe pământ și nu paria niciodată doar din impuls.
#8 Lasă-ți timp de vindecare
Dacă ai pariat de mai multe ori și ai pierdut de fiecare dată, nu continua să joci sub influența sentimentelor de regret pentru banii pierduți, ci dă-te un pas înapoi și analizează situația. Este important să înveți din greșeli înainte de a te întoarce în joc și să privești fiecare experiență ca pe o șansă de a evolua!
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
ACUM O ORĂ
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
ACUM O ORĂ