Dennis Man este nemulțumit de minutele puține pe care le-a prins în ultima perioadă la Parma, acesta fiind adesea rezervă nefolosită și a anunțat conducerea echipei că vrea să plece.Turcii de la Fotomac anunţă că internaţionalul român a ajuns la o înţelegere cu Galatasaray, acolo unde Fatih Terim îl aşteaptă cu braţele deschise.
"Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează la Parma", anunţă sursa citată. Potrivit impresarului lui Dennis Man, Galatasaray ar fi dispusă să plătească 7 milioane de euro pentru fotbalistul român, în timp ce Parma vrea să primească cel puțin 11 milioane de euro pentru a accepta transferul.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Dennis Man ar fi ajuns la o înțelegere cu Galatasaray

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man încă de vara trecută: "Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie", spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.
Turcii mai anunță că Dennis Man nu este singurul fotbalist român care a atras atenția la Galatasaray. Fatih Terim este atent și la Andrei Ivan și Octavian Popescu, dar și la portarul lui Inter, Ionuț Radu. Ajunși în această vară la Galatasaray, Moruțan și Cicâldău au confirmat la trupa lui Fatih Terim, devenind oameni de bază pentru gruparea Cim Bom Bom.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
Dennis Man, criticat după ce a revenit ca titular la Parma! Ce note i-au dat jurnaliștii italieni
02/12/2021 LA 09:29