Fundașul dreapta al lui Dinamo Zagreb a făcut carieră la Sporting, unde a evoluat timp de 4 ani, cucerind un titlu istoric. Acum, la 29 de ani, Ristovski e gata să scrie istorie la Euro, chiar dacă e conștient că naționala Macedoniei și-a depășit cu mult statutul odată cu obținerea biletelor pentru turneul final.

Măsurile din București, înainte de Euro, l-au surprins pe Ristovski

Înainte de competiția care debutează azi, Ristovski a vorbit despre obiectivele echipei, dar și despre modul în care a făcut cunoștință cu Bucureștiul, capitala României. Măsurile sunt extrem de aspre, pentru ca bula să nu fie afectată și jucătorii să fie infectați cu coronavirus. Acest lucru îl nemulțumește pe jucătorul de bandă dreaptă, care nu a văzut decât hotelul și terenul de antrenament de când se află în cel mai mare oraș al țării noastre.
Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50
"Încercăm să păstrăm o atmosferă bună, pentru că asta ne-a adus la Euro 2020. Totuşi, nu este uşor să facem asta, pentru că suntem închişi în hotel 24 de ore din 24. Am ajuns în Bucureşti, dar nu putem părăsi hotelul decât când mergem la antrenamente sau meciuri. E ca o închisoare aici. Nu avem obiective, ne dorim să fim subestimaţi, atunci putem fi mai puternici. Până acum, am fost modeşti în toate felurile, deci aşa vom fi şi aici. Ne cunoaştem calităţile şi ştim ce avem la dispoziţie, dar vor exista surprize, credeți-mă. Cu siguranţă, Olanda este favorita grupei", a spus Ristovski, conform "Telegraf".
64 de selecții la naționala Macedoniei are Ristovski, fotbalist care se poate lăuda cu un gol în poarta naționalei Spaniei, în 2017, într-un meci de calificare pentru Mondialul din Rusia.
Macedonia de Nord va juca două partide în capitala României. Iată mai jos partidele programate să se dispute în București, în grupele turneului final:
  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie
  • Ucraina – Austria, 21 iunie
Lotul Macedoniei de Nord pentru Euro 2020
  • Portari: Stole Dimitrievski (Rayo Vallecano), Damjan Sikovski (Doxa), Risto Jankov (Rabotnicki)
  • Fundași: Stefan Ristovksi (Dinamo), Darko Velkovski (Rijeka), Visar Musliu (Fehervar), Gjanni Alioski (Leeds United), Egzon Bejtulai (Shkendija), Kire Ristevski (Ujpest), Gjoko Zajkov (Charleroi)
  • Mijlocași: Arijan Ademi (Dinamo), Boban Nikolov (Lecce), Enis Bardhi (Levante), Elif Elmas (Napoli), Stefan Spirovski (Larnaca), Tihomir Kostadinov (Ruzomberok), Ferhan Hasani (Partizani), Daniel Avramovski (Kayserispor), Marijan Radeski (Akademija Pandev)
  • Atacanți: Goran Pandev (Genoa), Aleks Trajkovski (Mallorca), Ivan Trickovski (Larnaca), Vlatko Stojanovksi (Chambly), Darko Churlinov (Stuttgart), Milan Ristovski (Spartak Trnava), Krste Velkoski (Sarajevo)
Campionatul European UEFA
Valoarea lotului e de top 10, dar a dezamăgit la EURO 2020 și a încheiat turneul "în genunchi"
22/06/2021 LA 09:29
Campionatul European UEFA
Goran Pandev și-a anunțat retragerea de la națională! Ce a spus înaintea meciului cu Olanda
21/06/2021 LA 08:03