Conducerea formației roș-albastre a anunțat ieri că transferul lui Moruțan s-a perfectat, chiar dacă mutarea nu e încă una oficială. Totuși, având în vedere că fotbalistul nu a fost oprit de Edi Iordănescu în lotul pentru partida cu Sepsi, 1-1, e greu de crezut că nu se va ajunge la un numitor comun.
Totuși, suma vehiculată de conducerea clubului român (5,5 milioane de euro + bonusuri, în funcție de performanțele europene) pare să nu fie cea reală. Aceasta a părut uriașă, judecând după faptul că Moruțan nu a demonstrat încă mare lucru și provine de la o formație fără vreo performanță notabilă în ultimii 5 ani.
Din câte se pare, doar 4,2 milioane de euro vor ajunge în conturile roș-albaștrilor, așa cum anunță presa din Turcia la unison. Din această sumă, aproape 400.000 de euro vor merge către Botoșani, care a păstrat 9% din drepturile federative ale jucătorului.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38

Bonusuri pentru FCSB, dacă Galatasaray joacă în Europa League sau în Champions League

Totuși, alte 1,5 milioane de euro poate să mai încaseze FCSB din bonusuri, în funcție de ce va face Galata în următorii ani. S-au trecut clauze de performanță privind calificarea în Europa League (sezonul acesta) și participarea în Champions League, stagiunea viitoare. Joi, clubul de pe Bosfor are meciul retur de calificare în grupele EL, cu Randers, dar prezența în a doua competiție ca valoare de pe bătrânul continent nu e sigură: în tur, în Danemarca, scorul a fost egal, 1-1.
Fanii lui Galatasaray nu trebuie să se teamă. Pe lângă Moruțan, avem jucătorii talentați pentru viitor. Am mai spus că îmi place Moruțan și iată unde am ajuns, de la 10-15 milioane de euro, cât se cerea. Mai sunt doar câteva mici lucruri de pus la punct. Ne dorim să adăugăm și alți jucători talentați în echipa noastră. Mai sunt puține lucruri rămase, iar fanii lui Galatasaray trebuie să mai aștepte puțin | Fatih Terim
Moruțan va fi al 15-lea jucător român care evoluează la Galatasaray. Hagi și Popescu rămân bornele, cu ei în echipă formația cim-bom transformându-se într-o adevărată forță la nivel european.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33