Deși nu are vreo performanță de ani buni, FCSB continuă să vândă excelent. După ce în iarnă l-a transferat pe Man, la Parma, pentru o sumă record, roș-albaștrii au dat o nouă lovitură pe piața transferurilor.
Olimpiu Moruțan, un fotbalist destul de inconstant, care nu s-a ridicat niciodată la nivelul anunțat de conducerea FCSB, a fost transferat la Galatasaray. Negocierile dintre cluburi durează de mai multe luni, dar ele se blocaseră la un moment dat ca urmare a pretențiilor aberante avute de partea română. Oficialii clubului din Berceni au cerut nu mai puțin de 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului.

FCSB primește 5,5 milioane de euro pentru Moruțan

Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54
În cele din urmă, ca urmare a relațiilor foarte bune avute de impresarul lui Moruțan cu Fatih Terim, discuțiile s-au reluat și, potrivit conducerii roș-albaștrilor azi s-a bătut palma pentru transfer. Gruparea din Istanbul va plăti 5,5 milioane de euro pentru internaționalul român și va urma să îi acorde FCSB-ului și anumite bonusuri, în funcție de performanțele europene.
Moruțan făcea parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru disputa cu Sepsi, din această seară, dar nu va mai fi pe foaia de joc, urmând să plece la Istanbul pentru vizita medicală.
Nu toți banii vor ajunge la FCSB, Botoșani păstrând încă 9% din drepturile federative pentru jucător. FCSB a încercat să răscupere acele procente în vară, dar nu s-a ajuns la vreun acord.
Dacă suma anunțată de FCSB e cea reală, Moruțan devine al 6-lea cel mai scump jucător cedat de gruparea roș-albastră în istoria sa. Man, Stanciu, Chiricheș, Gardoș și Rădoi sunt singurii fotbaliști pe care FCSB a primit mai mult de 6 milioane de euro.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06