Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Informații de ultimă oră despre transferul lui Moruțan! "Există interes pentru el!" Cât oferă turcii acum

Bianca Dumitru

Actualizat 22/08/2021 la 16:12 GMT+3

Olimpiu Moruțan se află în atenția celor de la Galatasaray, care au făcut în urmă cu câteva săptămâni și o ofertă pentru mijlocașul de 22 de ani. Edi Iordănescu a vorbit astăzi despre situația fotbalistului și despre șansele sale de a pleca din România în această vară.

Olimpiu Moruțan (FCSB)

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan ar fi putut pleca în această perioadă de mercato de la FCSB, fiind dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Turcii au negociat cu șefii roș-albaștrilor, iar jurnalistul Nicolo Schira a anunțat la finalul lunii iulie că cele două grupări s-au înțeles pentru transferul mijlocașului de 22 de ani. Oficialii celor două cluburi nu s-au înțeles, însă, asupra sumei de transfer, iar mutarea a picat.
În această săptămână, turcii au revenit asupra ideii de a-l transfera pe Moruțan, care a fost criticat dur după înfrângerea cu Rapid, patronul FCSB-ului anunțând public că prețul acestuia a scăzut la 3 milioane de euro.
Conform presei din Turcia, bașkanii sunt dispuși să plătească acum 3 milioane de euro în schimbul mijlocașului, precizând că în cazul în care această ofertă va fi refuzată, nu se va mai pune problema unui transfer al lui Moruțan la Galatasaray.
Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, a vorbit pentru site-ul Ajansspor, precizând că jucătorul și-ar dori să obțină această mutare: "Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. E un club mare, care are niște fani incredibili", a spus Vulturar.
West Ham - Leicester va fi luni, de la ora 22.00, pe Eurosport 1

"Există interes pentru Moruțan"

Edi Iordănescu a prefațat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Noul antrenor al celor de la FCSB a vorbit și despre cum i-a găsit pe jucători în momentul în care a sosit la echipă, dar și despre posibilitatea ca Moruțan să plece din România în această vară. Iordănescu a spus că nu știe nimic de existența vreunei oferte.
"Există interes, dar nu e nicio ofertă pentru el. Sunt informat în sensul ăsta. Când e interes concret, atunci voi fi informat. E un jucător pe care-l apreciez și-l poziționez ca pe unul cu mult potențial. Voi susține transferurile cu mențiunea să punem ceva în loc, pentru că nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu", a declarat Edi Iordănescu înaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, ultima din etapa a șasea a Ligii 1, programată luni, de la ora 21:30.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo