Curtat intens de Al Nassr, dar și pe lista lui Sheffield Wednesday, după demiterea lui Tony Pulis, Dan Petrescu ar putea să antreneze din nou în Rusia.
Presa de la Moscova a scris în ultima perioadă că tehnicianul român e pe lista lui CSKA, iar agentul său, Nicolae Pîrnău, a confirmat că există tatonări între părți.
Viktor Goncharenko, cel care e la cârma lui CSKA Moscova din 2016, e într-o situație limită la club. Înainte de ultimul meci din 2020, câștigat cu Rostov, CSKA Moscova a avut o serie neagră, cu 7 meciuri la rând fără victorie. După un start fulminant de sezon, gruparea din capitala Rusiei a cedat șefia lui Zenit, care acum e mare favorită la titlu.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47

Dan Petrescu, pe lista lui CSKA Moscova

Ca atare, șefii se gândesc la un șoc la club, iar Dan Petrescu este printre numele aflate pe listă pentru înlocuirea tehnicianului din Belarus.
"Dan se simte foarte bine, se odihneşte după ce a plecat de la CFR Cluj. Există deja propuneri din Arabia Saudită, din Emiratele Arabe Unite, dar încă ne gândim. Dar, aşa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este să se întoarcă în Rusia.
Petrescu este pregătit să lucreze, dar nu depinde de noi. ŢSKA Moscova ar fi interesantă pentru el. Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la această echipă. La fel ca la Spartak", a declarat Nicolae Pîrnău pentru RIA Novosti, citat de Telekom Sport.
Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în Rusia. El a antrenat în trecut pe Kuban Krasnodar, în două rânduri. Performanțele impresionante din primul mandat l-au adus în atenția lui Dinamo Moscova, altă formație mare din Rusia, ca și CSKA. La Dinamo, "Bursucul" a antrenat în perioada 2012-2014, fără să obțină vreun trofeu.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20