După ce a condus cu 2-0, grație dublei lui Diogo Jota, Portugalia s-a văzut egalată la Belgrad. În ultimul minut, Ronaldo a înscris un gol perfect valabil, însă arbitrul nu l-a validat, considerând că mingea nu a trecut linia porții. Cum nu a existat tehnologie de linia porții, portughezii au trebuit să se bazeze pe vigilența centralului și asistentului și, în mod greșit, niciunul nu a sesizat că balonul a trecut linia porții cu întreaga circumferință.
Imediat după fază, Ronaldo a fost un car de nervi: s-a certat cu arbitrul, pentru ca apoi să dea cu banderola de căpitan de pământ și să plece spre vestiare. Mulți s-au grăbit să îl acuze pe lusitan pentru atitudinea sa, în special pentru modul în care a aruncat banderola.
Serie A
Cristiano Ronaldo nu va juca cu Atalanta din cauza unei accidentări! Cât va lipsi portughezul
ACUM 11 ORE

Ronaldo și-a explicat gestul din Serbia - Portugalia 2-2

În această dimineață, după ce emoțiile s-au decantat, Ronaldo a încercat să își justifice gestul, explicând că iubirea pentru Portugalia l-a făcut să nu mai gândească rațional în acele momente.
"Să fiu căpitanul Portugaliei este o onoare imensă, reprezintă unul dintre privilegiile vieții mele. Am dat mereu totul pentru țară și așa voi face în continuare, nimic nu se va schimba. Dar există momente dificile pe care trebuie să le gestionez, mai ales când o întreagă națiune este rănită. Țin capul sus și sunt gata de viitoarea provocare! Haide, Portugalia!", a scris Ronaldo pe Instagram.
Campion European cu Portugalia în 2016, Ronaldo vrea să repete performanța și la turneul final de anul acesta. Și, chiar dacă lusitanii sunt într-o grupă cu Germania și Franța, există premise să se întâmple acest lucru, mulți specialiști considerând că Portugalia are în acest moment cel mai puternic lot din istorie.
În plan personal, Ronaldo, care a ajuns la 102 goluri pentru prima reprezentativă, țintește recordul all-time, deținut de Ali Daei (109 goluri pentru Iran).
Serie A
Radu Drăgușin, convins de Ronaldo să rămână la Juventus: "E un vis împlinit! El l-a sfătuit!"
ACUM 18 ORE
Fotbal
"Eu i-am înțeles cel mai bine pe Messi și Cristiano Ronaldo!" Dezvăluirile lui Gonzalo Higuain
15/04/2021 LA 07:15