Mijlocașul în vârstă de 19 ani are contract cu Real Madrid până în 2021, însă nu a ajuns la un acord pentru reînnoire. Cluburi din Franța, Anglia și Germania își păstrează atenția asupra fotbalistului care este unul dintre cei mai promițători din curtea Realului. Lyon a făcut chiar o ofertă pentru Gelabert, însă oficialii lui Madrid au refuzat-o pentru că iau în calcul să-l folosească la prima echipă în viitor.
Interesul pentru Gelabert nu se limitează doar pentru clubul din Franța. Ibericul ar putea ajunge chiar în Premier League dacă Arsenal ia în calcul în mod serios să facă o ofertă pentru tânărul mijlocaș. Mikel Arteta l-a monitorizat îndeaproape pe Gelabert și ar putea în viitor să le ceară englezilor de pe Emirates să obțină transferul mijlocașului spaniol.

Germanii de la Dortmund au intrat și ei în cursă

Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 2 ORE
Germanii de la Borussia Dortmund s-au îndrăgostit de Jadon Sancho și Alexander Isak încă de când cei doi erau doar niște fotbaliști promițători, iar acum sunt interesați de c ear putea reuși Gelabert pe terenul de fotbal. Aceste trei echipe, plus altele din primele ligi din Spania sunt interesate de Gelabert.
Oricum, spaniolul face parte din planurile de viitor de pe Bernabeu. Raul este de părere că aportul lui Gelabert la Real Madrid Castilla este vital. De altfel, Gelabert a fost singurul jucător de la academie (din categoria lui de vârstă) care a făcut parte din planurile lui Julen Lopetegui, însă o accidentare l-a ținut departe de aceasă șansă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 10 ORE
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49