Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo și Al Nassr, în sferturile Ligii Campionilor Asiei! CR7, 2 goluri în primele 2 meciuri din 2024

Dani Morar

Publicat 21/02/2024 la 22:18 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a ajuns la 2 goluri în tot atâtea partide oficiale în 2024. Al Nassr s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor Asiei, după ce a trecut cu 3-0 la general de Al Feiha.

Cristiano Ronaldo, Al Nassr. Sursa: Twitter CR7.

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo a contribuit din plin la calificarea lui Al Nassr în sferturile Ligii Campionilor Asiei. După victoria cu 1-0 din turul cu Al Feiha, echipa portughezului s-a impus și pe teren prorpiu, scor 2-0, iar următoarea adversară din drumul spre trofeu va fi Al Ain, din Emiratele Arabe Unite.
Gazdele au reușit să deschidă scorul repede, după doar 17 minute. Abdullah Al Khaibari a trimis o diagonală spre careu, iar Otavio a deviat mingea surprinzător și a deblocat tabela în favoarea echipei sale.
Cristiano Ronaldo s-a făcut remarcat înaintea pauzei. Mai întâi, a irosit o ocazie după o centrare primită dintr-o lovitură liberă. Lusitanul a trimis o lovitură de cap puternică, dar mingea s-a izbit de bară.
În finalul primei reprize, CR7 a ieșit din nou în evidență, dar de această dată după un scandal cu arbitrul. Ronaldo a văzut un cartonaș galben, acuzându-l de simulare pe adversarul său. Arbitrul l-a amenințat cu eliminarea, iar într-un final portughezul s-a potolit.
În debutul părții secunde, Cristiano a trimis mingea în poartă, dar nu s-a putut bucura prea mult după ce arbitrul asistent a a ridicat fanionul și a dictat offside.
Ronaldo a făcut 2-0 în finalul meciului, profitând de o greșeală imensă a lui Stojkovic, goalkeeperul advers. Ssârbul a ieșit din poartă și nu a reușit să degajeze, lăsându-l pe starul portughez cu toată poarta în față.
Odată cu acest gol, Ronaldo a ajuns la 876 de reușite în carieră și 798 de victorii, deținând recordul la acest capitol.
Citește și:

Al Nassr – Al Feiha: Echipele de start:

Al Nassr: Abdullah – Al Amri, Lajami, Laporte, Benich – Al Khaibari, Brozovic – Yahya, Otavio, Mane – Ronaldo.
Al Feiha: Stojkovic – Al Rashidi, Al Baqawi, Al Shuwaish, Al Khalaf – Onyekuru, Al Safara, Cimirot, Al Harthi – Nwakaeme, Sakala.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo