Finala UEFA Champions League din 2018 a rămas în memoria fanilor pentru gafele decisive ale lui Loris Karius, dar și pentru accidentarea lui Mohamed Salah din cauza lui Sergio Ramos. Căpitanul Realului a căzut pe brațul egipteanului iar acesta nu a mai putut continua partida.
Acel moment a schimbat raportul de forțe din finală iar greșelile ulterioare ale lui Karius au dus trofeul la Madrid. Însă duelul dintre Sergio Ramos și Mo Salah a și costat-o pe Real Madrid. A fost refuzată de un jucător pe care dorea să-l transfere vara trecută.

Real, refuzată din cauza lui Ramos

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Real Madrid era gata să-i ofere tot ce își dorea lui Harvey Elliott. Puștiul de doar 16 ani tocmai devenise cel mai tânăr debutant din istoria Premier League la Fulham, însă a ales să plece de la gruparea londoneză.
Cei de la Real i-a prezentat clubul, stadionul și baza de antrenament, scrie The Athletic. Când au ajuns în vestiar în dreptul tricoului lui Sergio Ramos, cei de la Real Madrid i-au spus lui Elliott că pot aranja o întâlnire între el și Ramos. Răspunsul i-a luat prin surprindere.
Nu, mulțumesc. Nu îmi place pentru ce i-a făcut lui Mo Salah | Harvey Elliott despre Sergio Ramos
Fan din copilărie al celor de la FC Liverpool, Elliott a mers la finala de la Kiev alături de tatăl său ca suporteri ai lui Liverpool și au fost dezamăgiți atât de rezultat, cât și de gestul lui Ramos.
Dorit de cluburi mari ale Europei în afara Realului, precum Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea sau Arsenal, Elliott a luat imediat decizia când Liverpool l-a contactat în timp ce se afla în vacanță în Portugalia.
"M-a luat prin surprindere, nu am crezut că e adevărat în acel moment" povestește Elliott. Deși nu era cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar, Elliott a ales-o pe Liverpool și nu a regretat. Deși avea 16 ani, Elliott a prins banca la 4 partide din Premier League, a debutat în campionat pentru Liverpool într-un meci din ianuarie cu Sheffield United și a fost titular în meciurile din Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24