Ungaria a impresionat prin jocul său excelent în partidele cu Portugalia și Franța, ungurii reușind chiar să scoată un egal cu campioana mondială. Mulți dintre jucătorii maghiari au demonstrat că pot juca la cel mai înalt nivel iar printre ei se află cu siguranță și Attila Szalai.
Fundașul a atras interesul mai multor cluburi din Europa iar presa italiană a scris că din Serie A, Atalanta este cea care vrea să își asigure serviciile jucătorului cotat la 10 milioane de euro.

Atalanta, pe urmele lui Szalai

Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 3 ORE
Szalai evoluează în prezent la Fenerbahce iar la vârsta de 23 de ani este încă tânăr și își poate îmbunătăți jocul semnificativ. Este un fundaș central care poate juca atât pe partea stângă, cât și pe cea dreaptă a axului central.
Din punct de vedere fizic, Szalai stă excelent, având un fizic impresionant și un joc aerian foarte bun. Poate evolua și ca fundaș de bandă dacă este nevoie, însă nu la același nivel ca atunci când evoluează în postul obișnuit, de fundaș central. El a fost crescut de Rapid Viena și a debutat la prima echipă încă din 2015.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 13 ORE