Ceremonia a avut loc într-o formă strict privată în biserica Saint-Charles din Monte Carlo.
"Băieții lui. Mulți. Importanți. De la Fabregas la Haaland. De la Donnarumma la Verratti. De la Kluivert junior la Ibrahimovic. Toți s-au adunat aici, în biserica Saint-Charles, la o aruncătură de băț de Casino di Montecarlo, pentru a-și lua rămas bun de la Mino Raiola, care s-a stins din viață pe 30 aprilie la spitalul San Raffaele din Milano, după o lungă suferință. Raiola a fost definit 'mai mult tată decât manager', după cum a subliniat părintele Claudio, care a oficiat în această după-amiază ritualul de înmormântare în biserica Principatului.", a relatat corespondentul publicației italiene, Gazzetta dello Sport.
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
ACUM 25 MINUTE

"Băieții lui Raiola", alături de managerul lor pe ultimul drum, la Monte Carlo

Înmormântarea lui Mino Raiola, agentul care a murit la vârsta de 54 de ani, a adunat multe nume importante, chiar dacă evenimentul a fost unul privat. După cum a mai precizat sursa citată, forțele de securitate au fost semnificative, au înconjurat biserica și străzile învecinate, stârnind curiozitatea locuitorilor și turiștilor.
Pe lângă membrii familiei și colaboratorii cei mai apropiați, managerul a fost condus pe ultimul drum și de mulți prieteni din Italia.
Un personaj controversat în lumea fotbalului italian, Mino Raiola și-a câștigat o imagine de "băiat rău" prin modul nonconformist de negociere a contractelor unor jucători precum Paul Pogba sau Matthijs de Ligt. În urma transferului lui Pogba la Manchester United, efectuat în vara anului 2016 pentru 105 milioane de euro, Raiola a obținut un comision total de 22 de milioane de euro.
Potrivit legislației FIFA, impresarii de jucători pot obține un procent între 5 și 10% dintr-o sumă de transfer, regulă ce nu a fost respectată de către Raiola. Mai mult decât atât, italianul a obținut suma de 14 milioane de euro de pe urma mutării lui Matthijs de Ligt de la Ajax Amsterdam la Juventus Torino. realizată pentru 85.5 milioane de euro.
În presa sportivă s-a speculat că doar în ultimii ani totalul comisioanelor obținute de Raiola a ajuns la peste 70 de milioane de dolari. În ultimul an, italianul a fost un personaj cheie în "afacerea Haaland", vârful nordic care o va părăsi în această vară pe Dortmund. Bayern a catalogat drept "aberantă" suma pe care ar trebui să o plătească pentru salariul jucătorului și pentru agentul acestuia.
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
ACUM O ORĂ