Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi vești proaste pentru Cristiano Ronaldo! Câte voturi au luat jucătorii nominalizați la Balonul de Aur

Alex Masgras

Publicat 22/10/2022 la 17:29 GMT+3

Cristiano Ronaldo a primit o nouă veste proastă. După ce a fost exclus din lotul lui Manchester United de Erik ten Hag, portughezul a aflat că nu a primit niciun vot pentru Balonul de Aur. El a încheiat întrecerea pe locul 20, cea mai slabă clasare a sa, poziție pe care s-a regăsit și în anul 2005.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: AFP

Cristiano Ronaldo a avut parte de o săptămână de coșmar. Mai întâi, portughezul s-a clasat pe locul 20 la ediția din 2022 a Balonului de Aur, după care a fost exclus din lotul lui Manchester United de Erik ten Hag după ce a refuzat să intre pe finalul partidei cu Tottenham și s-a dus la vestiare cu câteva minute înaintea fluierului final.
Acum, Ronaldo a aflat că s-a numărat printre cei 11 jucători care nu au primit niciun vot pentru Balonul de Aur. Singurul motiv pentru care a încheiat pe locul 20 chiar și în aceste condiții este legat de faptul că departajarea s-a făcut ținând cont de nominalizările din trecut.
Ceilalți jucători care nu au primit puncte la Balonul de Aur 2022 sunt Harry Kane, Trent Alexander-Arnold, Phil Foden, Bernardo Silva, Joao Cancelo, Joshua Kimmich, Mike Maignan, Christopher Nkunku, Darwin Nunez și Antonio Rudiger.
Citește și:

Karim Benzema a primit 549 de voturi la Balonul de Aur 2022

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid și câștigătorul Balonului de Aur din 2022, a primit 549 de voturi, câștigând fără drept de apel acest premiu. Sadio Mane, ocupantul locului secund, a primit 193 de voturi, cu 429 de voturi mai puțin decât atacantul francez.
Singura diferență mai mare de 429 de voturi a avut loc în anul 2016, atunci când Cristiano Ronaldo cucerea Balonul de Aur cu o diferență de 429 de voturi.
Kevin De Bruyne, ocupantul locului 3 în acest clasament, a încheiat cu 18 voturi mai puțin decât Sadio Mane, în timp ce Robert Lewandowski a fost la 5 voturi de un loc pe podium.
Punctajul Balonului de Aur 2022
  • Karim Benzema – 549 de voturi
  • Sadio Mane – 193 de voturi
  • Kevin De Bruyne – 175 de voturi
  • Robert Lewandowski 170 de voturi
  • Mohamed Salah – 116 voturi
  • Kylian Mbappe – 85 de voturi
  • Thibaut Courtois – 82 de voturi
  • Vinicius Jr. - 61 de voturi
  • Luka Modric – 20 de voturi
  • Erling Haaland – 18 voturi
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo