Balonul de Aur a devenit din ce în ce mai mult un premiu de popularitate, jurnaliștii din întreaga lume votând în funcție de notorietatea fotbaliștilor și de afinitățile personale. Astfel, Messi s-a încoronat pentru a 7-a oară câștigător al prestigiosului trofue, deși a avut doar o primă jumătate de an fantastică. În contra-partidă, Lewandowski a evoluat impresionant tot anul, reușind 64 goluri și 11 assisturi pentru club și națională.
Nu a fost suficient, Messi impunându-se la limită (613-580), spre stupefacția lui Lothar Matthaus. Fostul mare jucător al lui Bayern, câștigător de Balon de Aur acum 31 de ani, e convins că rezultatul trebuia să fie cu totul altul.
"Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki", a spus Matthaus pentru Sky Germania.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
CITEȘTE ȘI:
BALONUL DE AUR 2021 | REACȚIA LUI LEWANDOWSKI DUPĂ CE MESSI L-A BĂTUT LA LIMITĂ + ANUNȚUL LUI BAYERN

Balonul de Aur 2021 | Kahn: "Lewandowski merita trofeul"

Oliver Kahn, legendarul portar al lui Bayern, în prezent CEO-ul clubului, consideră la rândul său că Balonul de Aur trebuia să ajungă pe Allianz Arena.
Lewa s-a mulțumit doar cu premiul acordat celui mai bun atacant al anului, însă dezamăgirea provocată de rezultatele voturilor nu îi va afecta prestația din teren, e convins fostul mare goalkeeper.
"Lewandowski ar fi meritat atât Balonul de Aur, cât și trofeul destinat celui mai bun atacant. Joacă la un nivel incredibil de ani de zile. Felicitări lui Messi", a spus fostul mare portar, pentru ca apoi, întrebat dacă această decizie îl va afecta pe teren pe polonezul din atacul bavarezilor, să spună: "Lewa va continua să fie candidat la Balonul de Aur și în următorii ani. Chiar și fără acest trofeu, el a ajuns în Olimpul marilor jucători cu mult timp în urmă".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14