Actualul star al lui Milan a petrecut 3 ani la rivala Inter, în perioada 2006-2009, cucerind 3 lo scudetto. Deja un fotbalist consacrat, Ibra a văzut primii pași în fotbal ai lui "Super" Mario Balotelli, fotbalist care se anunța o mare revelație în sportul rege. În 2007, când nerazzurrii l-au luat de la Lumezzane, italianul avea doar 16 ani, însă după doar câteva luni a fost promovat la prima echipă.

Ibrahimovic l-a admirat pe Balotelli, dar nu i-a arătat acest lucru

Interesant e că Ibrahimovic nu i-a făcut deloc o primire încurajatoare atacantului care acum evoluează pentru Monza. Dimpotrivă. Dorind probabil să vadă cât de puternic e din punct de vedere mental, vârful nordic a încercat să îl descurajeze pe "Super Mario". Totuși, talentul italianului l-a impresionat pe Zlatan, care a vorbit cu agentul său, Mino Raiola, să îl semneze neapărat pe puști.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
"Când eram puști, îl vedeam pe Zlatan ca un model, dar mi-a spus că nu mă voi antrena niciodată cu prima echipă. Mi-a spus că nu voi fi niciodată suficient de bun pentru Inter. Dar, după câteva zile, am aflat că i-a spus lui Raiola să semneze cu mine, spunându-i că sunt mai bun decât era el", a declarat Balotelli.
Traiectoria lui "Super Mario" în fobal a fost una fulminantă, dar din păcate acesta s-a "stins" la doar 25 de ani. A jucat la Inter, City, Milan și Liverpool, la primele trei echipe având un randament deosebit (o medie de aproape un gol la două meciuri), însă ulterior a venit declinul.
Deși are doar 30 de ani, Balotelli a mers acum în Serie B, la Monza, echipa lui Berlusconi, pentru a o ajuta să promoveze.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48