Venirea lui Xavi la formația unde a scris istorie ca jucător părea să îi fi deblocat pe Depay&Co. Am asistat la o victorie a trupei blaugrana în derbyul Catalunyei, cu Espanyol, pentru ca apoi Barcelona să bifeze un succes cu 3-1 pe un teren greu, la Villarreal.
Disputa de azi părea să fie una fără emoții pentru Xavi, în contextul în care în ultimele 20 de meciuri directe cu Betis, gazdele de azi se impuseseră de 16 ori, remizând de alte 3 dăți.
Doar că absențele și-au pus amprenta pe jocul catalanilor, care din nou și-au creat foarte puține ocazii de a marca. Betis a jucat doar cartea contra-atacului în repriza secundă, după ce în prima parte se ținuse destul de bine. Chiar și așa, alb-verzii au avut șansa să obțină un succes istoric, grație lui Juanmi, care a punctat din pasa lui Tello, în minutul 79.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 13 ORE
CITEȘTE ȘI:
RONALDO NU A MAI SUPORTAT SĂ AUDĂ CE SPUNE CASSANO DESPRE EL ȘI A FĂCUT ROST DE NUMĂRUL LUI. SCHIMB INCREDIBIL DE MESAJE

Barcelona - Betis 0-1 | Juanmi, într-o formă deosebită

Juanmi e într-o formă deosebită: a marcat 5 din ultimele 7 goluri ale lui Betis. Pe Camp Nou înscrisese deja de 3 ori, până în această seară, arătând că evoluează perfect sub presiune.
https://twitter.com/MisterChiping/status/1467179604620320775
Barcelona nu a avut o repetiție generală reușită, așadar, înainte de duelul cu Bayern, din UCL. Catalanii sunt pe doi în grupă, dar au nevoie de un succes pe Allianz Arena, pentru că e de așteptat ca Benfica, aflată la două puncte în spate, să treacă de codașa Dinamo Kiev, pe teren propriu.
În ceea ce o privește pe Betis, aceasta urcă pe locul 3, după 3 succese la rând.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 14 ORE
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
17/01/2022 LA 08:33