Cassano e cunoscut pentru opiniile sale extrem de controversate. În ultimele două luni, el a avut mai multe declarații în legătură cu Ronaldo, atacantul lui Manchester United. L-a numit "egoist" și a decretat că "nu e în top 5 jucători din lume". De asemenea, fostul vârf italian mai spusese că CR7 "nu e în top 50 jucători pe care îi plac".
Football Italia anunță că Ronaldo a aflat numărul lui Cassano de la Buffon și informațiaa fost confirmată după ce Bobo Vieri l-a contactat în podcastul său pe Cassano. Fostul atacant a recunoscut că a primit un mesaj text de la lusitan, în care acesta îi cerea să îl respecte. Ulterior, între cei doi a avut loc un schimb de mesaje destul de "contondent".
"Da, acum câteva zile am primit un text de pe un număr pe care nu îl aveam în agendă. Au fost, de fapt, 4 texte lungi de la Ronaldo, pentru că i-am răspuns și eu. Mi-a transmis că trebuie să îl respect, că trebuie să respect faptul că înscrie goluri și că trebuie să respect ce înseamnă el în fotbal. I-am răspuns că am spus doar ce am crezut, i-am scris că pentru mine există un singur Ronaldo, brazilianul, și că Messi e mai bun decât el. A continuat prin a-mi spune câți bani a făcut în carieră, câte goluri a marcat și că eu am marcat de doar 150 de ori. Cristiano are totul în viață. Ar trebui să fie mai relaxat când oamenii vorbesc despre el. Uitați-vă la Messi, nu îl interesează", a mărturisit Cassano.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 5 ORE
CITEȘTE ȘI:
KLOPP CHIAR E GENIAL! GUARDIOLA VOIA SĂ PLĂTEASCĂ 88 DE MILIOANE PE EL, DAR AJUNGE LA LIVERPOOL PE UN PREȚ DE "DUMPING"

Cassano: "De ce îl afectează pe Ronaldo ce spun eu?"

Fostul vârf italian consideră că a avut o atitudine corectă față de Ronaldo și este de părere că nu a făcut nimic altceva decât să își facă punctul de vedere cunoscut, atunci când a fost întrebat pe marginea subiectului. CR7 ar fi prea vanitos și l-ar interesa mai mult decât e cazul părerea altora.
"Să vedem dacă el confirmă că am schimbat mesaje. L-am sunat pe Buffon să îi spun, știam că el i-a dat numărul, îmi spusese. I-am zis și lui Chiellini. Eu nu l-am tratat cu lipsă de respect niciodată pe Ronaldo, nici ca om, nici ca fotbalist. Dar dacă nu îmi place de el cum evoluează, dacă sunt de părere că există alți 50 de fotbaliști care îmi plac mai mult, ce să spun când sunt întrebat? Îmi spun părerea...și ce? De ce îl afectează?", a mai spus Cassano.
Cariera lui Antonio Cassano
  • 1999 - 2001 Bari
  • 2001 - 2006 Roma
  • 2006 - 2007 Real Madrid
  • 2007 - 2011 Sampdoria
  • 2011 - 2012 Milan
  • 2012 - 2013 Inter
  • 2013 - 2015 Parma
  • 2015 - 2017 Sampdoria
Cassano a avut cel mai bun randament din carieră la Roma, pentru care a înscris 39 de goluri în 118 partide. Evoluțiile fantastice de pe Olimpico i-au adus transferul la Real, unde nu a confirmat. "La Real m-am îngrășat 14 kilograme, mâncam Nutella direct din borcan și nu-mi mai păsa de nimic", recunoștea Cassano anul trecut.
2 tilturi a cucerit Cassano în carieră, cu Real Madrid și cu Milan.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
ACUM 21 ORE
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39