Cristiano Ronaldo a avut o prestație modestă în partida pierdută de Juventus pe Dragao în fața celor de la FC Porto, în manșa tur a optimilor de finală din Champions League.
În general, Ronaldo continuă să fie la cel mai înalt nivel chiar dacă are deja 36 de ani. Dorința portughezului de a marca cât mai multe goluri este arhicunoscută, dar această latură a sa îi aduce și foarte mulți critici, care de obicei ies la atac după meciuri mai puțin bune ale celui mai bun marcator din istorie.
https://i.eurosport.com/2021/02/06/2986530.jpg
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE

Antonio Cassano: "Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi"

Așa s-a întâmplat și cu Antonio Cassano, care nu s-a ferit să îl acuze pe Ronaldo de egoism. Fost jucător la Roma, Real Madrid sau Milan, precum și internațional italian, Cassano este în prezent analist TV. Într-o discuție purtată cu Christian Vieri și cu alți 2 foști fotbaliști italieni (Ventola și Adani), Cassano și-a spus părerea despre Ronaldo și nu l-a menajat deloc pe acesta.
"Mereu am spus-o: Cristiano Ronaldo este un fenomen şi marchează un miliard de goluri, dar poate avea de suferit cu ideea de fotbal a lui Andrea Pirlo. Dacă îi pui pe Xavi, Iniesta, Modric sau Kroos în spatele tău va înscrie 50 de goluri, dar la Juve ideile de joc se schimbă și se încearcă un nou stil, iar aici are probleme. Și să fim sinceri, treci anii pentru toată lumea, la fel și pentru el.
Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. El trăieşte pentru a marca, nu trăieşte pentru meciurile mari. El trăieşte pentru goluri şi acest lucru este evident.", a spus Cassano pe canalul de Twitch al lui Christian Vieri.
De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo a oferit multe momente care dau tărie spuselor lui Cassano. Nu de puține ori, portughezul a fost surprins că nu se bucura cum ar fi normal la golurile coechipierilor săi, iar în alte rânduri a căutat el golul în locul unor pase pentru colegi, dar acest lucru este ceva specific multor mari atacanți din istorie.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42