În absența lui Eric Garcia (suspendat) și Pique (accidentat), Koeman a trebuit să folosească un cuplu de fundași centrali improvizat, Lenglet-Araujo. Chiar și așa, gruparea blaugrana părea că va avea o misiune ușoară, după ce Jordi Alba l-a găsit ideal pe Sergi Roberto, gazdele deschizând scorul încă din minutul 2.
Doar că defensiva Barcelonei și-a arătat limitele după 19 minute, când, contrar cursului jocului, Ramirez a egalat pentru Getafe. Scorul final a fost stabilit după doar jumătate de oră de joc, când Depay, cel care se transformă în liderul atacului catalanilor, a punctat decisiv, după o pasă a lui De Jong.
Memphis Depay a devenit primul jucător al Barcelonei în ultimii 10 ani care e implicat (pasă decisivă sau gol) în fiecare din primele sale 3 meciuri în La Liga. Olandezul are 2 goluri și un assist până acum pentru gruparea de pe Camp Nou. Ultimul fotbalist al catalanilor care își pusese amprenta pe fiecare din primele 3 meciuri din capionatul Spaniei fusese Cesc Fabregas, care, în 2021, reușea 3 goluri și 4 asissturi în primele 3 partide ale sezonului.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23

Fanii Barcelonei au scandat împotriva lui PSG

Moment inedit în timpul confruntării de pe Camp Nou. În tribunele uriașului stadion au luat loc doar 26543 spectatori, asta și pentru că Liga Profesionistă din Spania a decis ca în primele etape să fie puse în vânzare bilete pentru maximum 40% din locurile disponibile (din cauza COVID-19).
Chiar și așa, stadionul s-a transformat într-un mic vulcan în minutul 10, numărul avut de legenda Barcelonei, Lionel Messi. Toți fanii prezenți s-au ridicat în picioare și au început să strige împotriva lui PSG, deși francezii au intrat pe fir pentru transfer, după ce Barcelona nu a putut să găsească forma legală de a-l semna pe cel mai important fotbalist din istoria sa.
După 3 etape din La Liga, Barcelona are 7 puncte, la egalitate cu marea rivală, Real Madrid. Atletico Madrid, campioana în exercițiu, are ocazia să ajungă la a 3-a victorie consecutivă, dacă se impune în această seară, pe teren propriu, cu Villarreal.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19